Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok, ha ilyeneket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, ha ilyeneket mondana nektek a párotok?

Figyelt kérdés

"Bármikor találok nálad szebbet, okosabbat, vékonyabbat.."

"Ennek a csajnak akkora melle van, fú, úgy közéjük raknám."

"Én lelki társat keresek.."

"Benne minden megvan, ami benned nincs. És ezt el is mondom neki, azt is, hogy hibáztam, hogy ott hagytam érted" (szakítottunk egy hónapra és összejött egyből mással, ezt rá érti. Aztán elvileg rájött, hogy engem akar.

Illetve mást néz tátott szájjal a buszon (miniszoknyás lány), majdnem hogy csorog a nyála, mikor leszáll, tök közel megy utána, engem fent hagy a buszon, majd neki áll feljebb, hogy mi bajom van/miért vagyok szomorú.

Késett egy hetet, majd üvöltözött velem, hogy ha eltitkolom, hogy terhes vagyok, akkor nagyon megjárom..

"R****c vagy"

És a többi.

5 évig voltunk együtt, 2 hónapja lassan külön.

22F, 21L

2016. márc. 7. 18:06
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnék össze olyan emberrel, aki így beszél. Ha előtte nem beszélt volna így, akkor pedig az első ilyen jellegű mondata után ott hagynám. Csak kölcsönös tisztelettel járó kapcsolatban maradok meg.
2016. márc. 7. 18:10
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nekem ilyeneket mondana a barátom, már nem lenne a barátom, az holtbiztos. Nem értem, ha nekem ilyet mondana az aki,,szeret" nem tudnék hinni neki. Eleve nem szeretnék egy ilyen embert aki így beszél velem
2016. márc. 7. 18:11
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Undorító ember. Örülj,hogy megszabadultál tőle
2016. márc. 7. 18:12
 4/33 A kérdező kommentje:

Ezek még csak a kisebbik részei a dolgoknak..

Volt, hogy rugdosott, hogy nem tettem le este a telefont, hülyének nézett, hogy egyetemen egy zhn megbuktam, mert hogy nem fog menni..

stb..

De aztán egyszer bocsánatot kért, mikor elmondtam neki, hogy nem kéne ilyeneket mondani (de nem mind most volt, van ami 2-3 évvel ezelőtt)

de hogy ő szeret és tisztel és elfogad..

2016. márc. 7. 18:13
 5/33 anonim ***** válasza:
Osztom az előttem szólók véleményét. Hiba volt 5 évet töltened egy ilyen emberrel, ez még barátilag is degradáló, nemhogy egy párkapcsolatban.
2016. márc. 7. 18:16
 6/33 anonim ***** válasza:
Mégis mit gondoltál mikor az első ilyen eset után vele maradtál?
 7/33 A kérdező kommentje:
kapcsolat függőség, se veled, se nélküled kapcsolat..
 8/33 anonim ***** válasza:
Orvosi eset.
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Szeret,tisztel és elfogad? Tényleg? Milyen lenne ha nem ilyen lenne?
2016. márc. 7. 18:18
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Miért jöttél össze vele? Előtte nem viselkedett bunkón, nem voltak jelek arra, hogy nem normális ez az ember?

Amúgy én férfiként az első ilyenfajta beszólásnál szakítanék.

2016. márc. 7. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!