Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha ilyeneket mondana nektek a párotok?
"Bármikor találok nálad szebbet, okosabbat, vékonyabbat.."
"Ennek a csajnak akkora melle van, fú, úgy közéjük raknám."
"Én lelki társat keresek.."
"Benne minden megvan, ami benned nincs. És ezt el is mondom neki, azt is, hogy hibáztam, hogy ott hagytam érted" (szakítottunk egy hónapra és összejött egyből mással, ezt rá érti. Aztán elvileg rájött, hogy engem akar.
Illetve mást néz tátott szájjal a buszon (miniszoknyás lány), majdnem hogy csorog a nyála, mikor leszáll, tök közel megy utána, engem fent hagy a buszon, majd neki áll feljebb, hogy mi bajom van/miért vagyok szomorú.
Késett egy hetet, majd üvöltözött velem, hogy ha eltitkolom, hogy terhes vagyok, akkor nagyon megjárom..
"R****c vagy"
És a többi.
5 évig voltunk együtt, 2 hónapja lassan külön.
22F, 21L
Ezek még csak a kisebbik részei a dolgoknak..
Volt, hogy rugdosott, hogy nem tettem le este a telefont, hülyének nézett, hogy egyetemen egy zhn megbuktam, mert hogy nem fog menni..
stb..
De aztán egyszer bocsánatot kért, mikor elmondtam neki, hogy nem kéne ilyeneket mondani (de nem mind most volt, van ami 2-3 évvel ezelőtt)
de hogy ő szeret és tisztel és elfogad..
Miért jöttél össze vele? Előtte nem viselkedett bunkón, nem voltak jelek arra, hogy nem normális ez az ember?
Amúgy én férfiként az első ilyenfajta beszólásnál szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!