Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha ilyeneket mondana nektek a párotok?
"Bármikor találok nálad szebbet, okosabbat, vékonyabbat.."
"Ennek a csajnak akkora melle van, fú, úgy közéjük raknám."
"Én lelki társat keresek.."
"Benne minden megvan, ami benned nincs. És ezt el is mondom neki, azt is, hogy hibáztam, hogy ott hagytam érted" (szakítottunk egy hónapra és összejött egyből mással, ezt rá érti. Aztán elvileg rájött, hogy engem akar.
Illetve mást néz tátott szájjal a buszon (miniszoknyás lány), majdnem hogy csorog a nyála, mikor leszáll, tök közel megy utána, engem fent hagy a buszon, majd neki áll feljebb, hogy mi bajom van/miért vagyok szomorú.
Késett egy hetet, majd üvöltözött velem, hogy ha eltitkolom, hogy terhes vagyok, akkor nagyon megjárom..
"R****c vagy"
És a többi.
5 évig voltunk együtt, 2 hónapja lassan külön.
22F, 21L
Én is túl sokat töltöttem egy bántalmazó kapcsolatban és az a baj, hogy egy idő után teljesen hozzászoksz és észre sem veszed - ergó természetessé válik, hogy a másik újra és újra belédrúg.
Hidd el hogy fogsz találni jobbat, nem könnyű, nem mondom mert 5 év sok. De járj sokat társaságba, foglalkozz magaddal, legyen hobbid és hamar túljutsz a nehezén.
Nem hiszem,hogy szeret,ha ilyeneket mond,ez nagyon nem normális..
Most úgy érzed,hogy ez egy se veled,se nélküled kapcsolat,de biztos,hogy nem ő az igazi.
Írtad is,hogy ő már továbblépett.Akkor szerinted szeretett?
Tényleg jó sokáig kibírtad egy ilyen ember mellett,őszintén mondva nem lett volna hozzá kedvem,se türelmem,semmim,ha így viselkedtek volna velem.
Meg még suliba is jársz,nemhogy erősítene,segítene érzelmileg bátorítana,hanem még leszól és gúnyolódik?
Nem normális,tényleg.
Leri*ancozott?Én felfpofoztam volna a helyedben.
Nem is értem,hogy engedhetted,hogy így bánjon veled.
Rád tör a pánik,igen,most kezded csak felfogni,hogy nincs melletted,aki eddig ott volt.
Lesznek majd jobb idők is,de legalább egy szinten túlléptél rajta és az már csak jobb,hogy megismertél valakit. :)
Azok mindenki életében vannak.Csak ha már annyira felemésztenek a rosszabbak,hogy már erőd sincs gondolni a sok jóra,ami veled történt a kapcsolatotokban,ott már gond van.
De remélhetőleg az új szerelem elfeledteti veled ezeket az emlékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!