Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom alig segít itthon?
Figyelt kérdés
Ma:szombat/szombatonként főiskolába jár,4 órája volt..én hétköznap dolgozok csak általában..szóval,főztem,mostam,teregettem,takarítottam,stb..hazaért a suliból,vacsiztunk,kicsit ledőltünk,de mivel gyerekek vannak,így nem sokáig pihentem,fürdettem,elpakoltam a vacsi után,elmosogattam,még volt teregetni valóm,ezalatt párom?természetesen feküdt,mert ő fáradt..Ti mitévők lennétek?ha netán segít is,magától nem éri fel és amúgy is nehezére esik...2016. márc. 5. 21:10
2/8 A kérdező kommentje:
a kérdésem az volt:ti mitévők lennétek ( a helyemben?.)
2016. márc. 5. 21:26
3/8 VirágésBence válasza:
KOMMUNIKÁCIÓ. Az energiádat most abba fektetted, hogy kiírtad ide ezt a kérdést idegen emberektől választ várva, ahelyett, hogy elmondtad volna a párodnak mi a probléma, min kéne változtatni.
4/8 anonim válasza:
hát hisztizni nincs értelme, szal marad a tűrés....de úgyis kárpótol valami szuper tulajdonságával, például amivel meghódított......esetleg bevallod magadnak hogy annakidején bekajáltad a "kampányt" és most szenveded a "kormányzást" részéről
5/8 anonim válasza:
Ha élvezted a szülést,akkor most élvezd a vele járó gondokat a háztartással.
6/8 anonim válasza:
Talán szólj neki, hogy drágám, megcsinálnád ezt meg azt?!
Kompromisszum és munkamegosztás. Semmi más az egész titka.
7/8 anonim válasza:
rugdosd meg a lusta dögöt,vagy esetleg hatudsz szerezz egy sokkolót ,azzal noszogasd.
8/8 anonim válasza:
Mi elvàltunk nem leszek senki csicskàsa két gyerek van..azaz nem akart elmenni benözött lebukàsig..én beszéltem vele a problémàkrol hogy melozok nyelvtanfolyamra jàrok két gyereket cipelem ellàtom estére hulla vagyok de elvàràsai lettek volna..
Most mehismerkedtem egy olyannal aki rendmàniàs otthon de nàlunk meg mindent széthagy szarik a rendre..szoval..leépités lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!