Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legnagyobb hibája amit elkövetett egy párkapcsolatában?
Egy kis mérlegelés, önismeret.
Válaszaitokhoz kérlek írhatjátok oda korotokat és, hogy melyik nemet képviselitek!
Úgy érzem ha az oldallal kapcsolatban kezdenénk eszmecserét folytatni, megint eltünedeznének csak a válaszok.
Vannak itt amúgy olyanok akik komolyan veszik ezt a pontrendszert ? Azért kérdezem, mert valamelyik kérdésnél megjegyezték, hogy le leszek pontozva, aztán egyáltalán a tudatomba ötlött, hogy jah tényleg itt ilyen is van...
Egy évig tűrtem a megcsalást és a pofonokat. Ez nagy hiba.
Valamint csaltam is...
Ez volt eddig a két legnagyobb hibám, azóta sok dolog változott és én is megváltoztam.
24n
Elég sok volt, pedig nem volt olyan sok kapcsolatom.
Ott van a megcsalás, 2 kapcsolatot is sikerült így befuccsoltatni.
"Szexmánia", vagyis heti kettőt szerettem volna, ami nem nagyon jött össze a pasik részéről. (Távkapcsolatok...)
Nem szakítottam sosem időben, mert mindig paráztam, hogy még azt a kevés szexet is elveszítem.
Nem igazán beszéltem a problémáimról.
Nem vállaltam fel a kapcsolatot.
Nem voltam elég jó nő, csak egy "szexmániás" kislány.
Elég katasztrófának éltem meg eddig a párkapcsolatokat, de remélem, egyszer lesz jobb is.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!