Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legnagyobb hibája amit elkövetett egy párkapcsolatában?
Egy kis mérlegelés, önismeret.
Válaszaitokhoz kérlek írhatjátok oda korotokat és, hogy melyik nemet képviselitek!
Melyikben? :D
A legnagyobb? Hogy hittem neki, amikor nem kellett volna. Amikor meg tényleg hinnem kellett volna benne, akkor meg nem tettem.(Nem megcsalás ügy)
Alapvetően egy nagyon alkalmazkodó ember vagyok, amíg érzem a korrektséget a másik részéről. Ha gyökérkednek velem, keserűt b asznak általában.
Elárulná egyébként valaki, hogy mi a bánatnak pontozzátok a válaszokat úgy egyáltalán ? Nem akarok ezért új kérdést kiírni.
Én konlrtan lusta vagyok megnyomni a gombot, pláne hogy semmi értelme, az fiókok nagy rész úgyis forgótőke az oldal szempontjából. Szerintem mindenki tudja, hogy mire gondolok.
Aztán a másik dolog, hogy mennyivel okosabb egy 90%os egy 20%osnál ? ;) Ugyan már.
Szerintem nincs okos a sértődésre.
Olvasgatom az oldalt, az elmúlt 3-4 egyetlen értékelhető választ sem adtál csak oda nem illő, a kérdéshez nem is köthető baromságokat irkálsz össze-vissza.
Várjál, itt szó sincs sértődésről, komolyan kérdeztem.
Mi értelme van a pont rendszernek ? Miért csak a válaszokat lehet pontozni, lehet inkább a kérdéseket kellene, vagy is-is, bár szerintem teljesen felesleges. Sokszor a "rendes" válaszok is akkora baromságok hogy a falnak megyek tőle.
A kérdés pontozás már régóta felvetett téma, nem tudom, hogy az oldal programozó miért nem rakták még bele ezt a funkciót.
Talán nem találják annyira hasznosnak, hogy foglalkozzanak vele.
18. Itt nem a válaszokat nem viselik el,hanem a válaszadókat. :)
Ha valaki antimpatikus,le kell szavazni,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!