Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek! Mit tesztek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mit tesztek, ha a pasitok részegen állít haza?

Figyelt kérdés

2016. febr. 28. 21:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Partnertől is függ...;) Dehogy rágnám, fáj a fogam! xD Egyébként néha egy kis spontánság nem rossz dolog ám...:P

Khm, esetleg lenne kedved folytatni ezt privátban? :'DD

2016. febr. 28. 23:18
 22/26 ~OnLány~ ***** válasza:

Duzzogok egy sort,aztán másnap könyörög a bocsánatomért,mert nem tudja miért ivott olyan sokat. :D

DE,nagyon ritkán szokott berúgni.

2016. febr. 29. 01:11
 23/26 anonim ***** válasza:

Ha néha pár alkalomról van szó, akkor itatnék vele vizet, és ágyba dugnám, odakészítenék neki egy nagy flakon vizet, ha szükséges, akkor egy vödröt.

Ha rendszeres, akkor átgondolnám a kapcsolatunkat...

Ha egyszeri, de nem szólt, hogy merre van, én meg aggódhattam érte, stb, akkor is ágyba dugnám, és nem oktatnám ki, ugyanis egy részeg embernek kár magyarázni, de mérges lennék rá, és másnap elbeszélgetnék vele.

2016. febr. 29. 08:45
 24/26 anonim ***** válasza:

A barátnőm röhög rajtam, ahogy csetlek-botlok a fürdőben és megállíthatatlanul ontom magamból a hülyeséget :D

Azt azért nem szereti, ha büdös vagyok, de eddig még nem utasított a kanapéra :). És én is igyekszem figyelni, hogy kulturált legyek ilyenkor, és csak ritkán fordul elő.

2016. febr. 29. 10:40
 25/26 anonim ***** válasza:
48%
Nem élné meg a másnapot...
2016. febr. 29. 12:59
 26/26 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire részeg és milyen gyakran fordul elő. Az exemnél egyszer volt, hogy nem alhatott az ágyon, megágyaztam neki pokrócokból a nyitott ablak alatt - neki úgyis mindegy volt, viszont féltem hogy hányni fog, plusz áradt belőle a piaszag.

A párom egyszer jött haza nagyon részegen, közölte hogy teleportált, majd elaludt. Nem tudtam vele mit kezdeni, még levetkőztetni se sikerült. De ennyi.

Ez a két eset történt, amikor tényleg merev részegen jött haza a másik. Ha gyakoribb lett volna, nem toleráltam volna.

Ha csak isznak pár sört és kicsit becsípve jön haza, akkor szexelünk :D Az jó, nem is nagyon zavar :)

2016. febr. 29. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!