Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mit tesztek, ha a pasitok részegen állít haza?
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 21:59
11/26 anonim válasza:
hmm pedig én szeretem kiélvezni..
életben hagynálak, nyugi:*
12/26 anonim válasza:
Hmm, hát akkor csináljuk úgy ahogy te szereted. Lassan, kiélvezősen...:P Efelől nincsenek kétségeim! :D
13/26 anonim válasza:
Vigyázat Saraya 3-as az egy pasi:D
14/26 anonim válasza:
ahh nincs is ennél jobb ^^
mint elnyújtani a pillanatot...
bár igaz ami igaz az se rossz mikor a pengével karcolgatsz egy forró húsit 😀😗
16/26 anonim válasza:
nem vagyok férfi...nő vagyok beteges humorral
a fekete humor olyan mint a lábak...nem mindenkinek van ;)
17/26 anonim válasza:
Azért én azt is szeretem, ha gyorsan történik, de együtt elnyújtanánk a dolgokat...:P Főleg ha a házam előtt állsz. Véletlenül nyitva hagytam a kaput...;) Én is szeretem a fekete humort! :D
18/26 anonim válasza:
mennyire gyorsan? :D
olyan ez mint a töltött cukor...a belseje a legjobb, de ahhoz h megkaphasd először szopogatni kell
akkor gondolom Te szétrágnád és kész 😂
19/26 anonim válasza:
Titkolt búzacsíra fekete humorral:D
20/26 anonim válasza:
miért hiszed h férfi vagyok?
kérdezz valamit amit csak egy nő tudhat:)
vagy szted rossz ha egy nő szereti a mocskos kissé beteges vicceket!? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!