Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora mértékben normális a párunkat kibeszélni?
Hát normális mértékben normális, túl részletes vagy intim dolgokat viszont már nem.
Ennek ellenére én mindent kibeszéltem kb. ahogy az exem is másoknak. Egymással meg nem beszéltünk. :D
Szerintem egyénenként eltér, ki mit tart normálisnak. Van, aki teljesen nyitott ilyen téren, és olyan is aki szerint a kapcsolatuk részletei senki másra nem tartoznak.
A magam részéről soha nem szoktam olyan dolgokat kibeszélni, amik rossz fényt vetnének a másikra, vagy kellemetlenül érezné magát miatta. Problémákkal is általában úgy vagyunk, hogy kettőnkre tartoznak, néha kisebb horderejű dolgokat esetleg 1-2 közelebbi barátommal szoktam megvitatni.
Alapvetően szerintem ezt az embernek a párjával kell tisztázni. Viszont ha valaki minden problémával másokhoz rohan, ahelyett hogy otthon megpróbálná megoldani a dolgokat, na az már biztosan nem okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!