Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a szeretlek kifejezésre tudommal válaszol?
Vagy csak nincs kedve. Én sem mondom naponta a szerelmemnek. Másfél éve vagyunk együtt, ő igen, szokta mondani, én meg azt mondom mosolyogva hogy tudom és átölelem. Kérdés, hogyan reagál a szeretlekre?
Megy tovább, csak bólogat, egyáltalán milyen helyzetben szoktad mondani 21/F
Nőként számomra az egyik legidegesítőbb, de úgy igazából, ha a párom megkérdezni, hogy "Szeretsz?" Ez annyira csúnya kérdés, és bántó is (számomra).
25 N
Hát elég ergya ez így...próbáld ki, hogy te sem mondod egy ideig és figyeld meg, hogy mikor tűnik fel neki...
Illetve figyeld azt is, hogy magától hány napig/hétig nem mondja, és szembesítsd vele, és kérdezz rá, hogy mi az oka?
Amúgy nem tudom milyen rendszerességgel mondogattátok egymásnak, de van néhány ismerősöm, akik konkrétan a "szeretlek, puszi, szia" telefon elköszönést alkalmazzák, nagyjából napi 8-10-szer...és akkor ez még csak a telefon, ki tudja élőben még hányszor mondják egy nap...szerintem ez csöppet gáz, mert elcsépelődik a szó...
Engwm zavarna de én speciális eset vagyok :-D
Mi mindketten naponta mondjuk és éreztetjük is tehát nem csak üres szavakkal vagdalkozunk. Nekem ez kell és szerencsére a barátomnak is ugyanúgy! 1,5 éven vagyunk túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!