Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a szeretlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a szeretlek kifejezésre tudommal válaszol?

Figyelt kérdés
Barátomnak mostanában ha azt mondom, szeretem, azt válaszolja, hogy tudom. Úgy kell belőle kihúzni, hogy én is téged. Facebookon néha nem is reagál rá, hogy ő is szeret, hanem szépen mintha nem is írtam volna, elsuhan felette a tekintete. Ez normális?! 3 éve vagyunk együtt. Már mondtam neki, hogy ne kelljen már kihúzni belőle, de nem változott a helyzet. Mostanában volt konfliktus, de azóta mondogatta, hogy szeret, most megint nem... Ez rosszat jelent? :/

2016. febr. 25. 17:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha korábban is ilyen volt, akkor normális, ha viszont megváltozott valami, akkor aggasztó, érdemes beszélni róla.

Exem akkor hagyta abba, hogy azt mondja szeret, amikor már eldöntötte, hogy szakít velem. Ő is ilyen volt, pedig előtte hetente egyszer azért mondta magától mosolyogva is, hogy szeret. Utána ha azt mondtam neki, hogy szeretlek, csak morgott és nem mondott semmit. Tudtam, hogy baj van, csak nem tudtam tenni ellene semmit.

2016. febr. 25. 17:47
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi is napjában többször mondjuk egymásnak, de abszolút természetesen jön mindkettőnknek.

Reggel elbúcsúzásnál, meg este elalvásnál. Ez a mondhatni fix kettő, és néha még ezen kívül is előfordul.

Van akit idegesít ez, minket nem. Egyébként nem vagyunk nyáladzósak, ez az egyedül dolog, ami másnak szemet szúrhat.

2016. febr. 25. 17:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, végül is ez a "szeretsz?" amolyan ultimate destroy kérdés. Ha nemet válaszolsz, a nők megsértődnek, hogy egy érzéketlen bunkó paraszt vagy, ha igent válaszolsz, azon kezdenek spekulálni, hogy valószínű csalod őket.
2016. febr. 25. 17:52
 14/21 A kérdező kommentje:
De én nem megkérdezni szoktam :)
2016. febr. 25. 18:06
 15/21 anonim ***** válasza:

Én azt h kutya is úgy mondom! :D

viccet félretéve szerintem bajok vannak, nem kell a legrosszabbra gondolni de vmi előzménye csak lehet...

2016. febr. 25. 18:08
 16/21 anonim ***** válasza:
Érzed rajta,hogy szeret?Ha igen,akkor mi a probléma?A tettek sokkal többet jelentenek sokszor,mint a puszta szó.
2016. febr. 25. 18:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Nálunk pont fordítva van. Én vagyok az, akinek már a cipője tele van, hogy kb. napi szinten szeretlekezés van. Attól, mert valaki mondja nem biztos, hogy úgy van és attól, mert valaki nem még nagyon is szerethet.Nekem nem kellene mondogatni, mert én úgy is észreveszem a páromon ha változik a helyzet. 22N
2016. febr. 25. 18:13
 18/21 anonim ***** válasza:

én megkérdezném 1 hét múlva:

"még mindig tudod, hogy szeretlek?"

2016. febr. 25. 18:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem akkor is mondta exemhogy szeret,mikor szakított velem:DÉn sem várom el,hogy mindig mondja a párom,mert ha sokszor megteszi,akkor egy idő után elveszíti az értelmét.
2016. febr. 25. 18:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Volt egy parom aki ritkan mondta. Mikor megkerdeztem miert ez volt a valasz "egyszer mar mondtam. Ha valami valtozik majd szolok". :) nem lell azt mindig mondogatni!
2016. febr. 25. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!