Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy rosszul érzem magam emiatt?
Miért nem tudjátok máshol megoldani? Vagy mondjuk ritkábban, és akkor menjetek motelba, vagy ha van autó, akkor a szép természet lágy ölében..stb.
Szerintem is elég kínos azért, hogy napi szinten oda jársz ezért.
Az en szuleim is total konzervativak, es anno amikor 18 voltam akkor mi a pasimnal csinaltuk ami valami hihetetlenul ciki volt, mert mindent hallottak a vekony falak miatt:-)))
Ilyen beszolasaik voltak, h "nem jo eset a baleset" meg hasonlok, annyira jo h 30 vagyok es nincsenek ilyen gondjaim:-))Viszont anno ennek megvolt a maga varazsa es tokjo visszaemlekezni ra:-)))
Szoval ne fglalkozz azzal, h mit gondolnak, hidd el ezert nem leszel kevesebb a szemukben, ha meg igen az kit erdekel?Nem a szuleid, nem a barataid, ergo irrelevans a velemenyuk:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!