Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orulten szerelmes vagyok egy sracba, eloszor bokolt nekem. Most meg mar ram se figyel, de mert?
Figyelt kérdés
hat ugy van ez az egesz h eloszor irt nekem ez a fiu h szia ismerjuk egymast?
en ra h nemhiszem..
o nemismert engem..de en ot latasbol igen..nagyon szeretem ot..
minden osszeismerkedtunk.kicsit viccelodtunk..o hangoztatta h szabad mint a madar..aztan irtam neki h enis.most meg mar vissza se irde nemtudom mert..pedig semmi rosszat nemirtam neki..mitcsinaljak???segitsetek nekem..koszi...
2010. márc. 31. 23:42
1/4 anonim válasza:
Mióta nemírt?Nemlehet,hogy elfoglalt?Vagy esetleg lett valakije?
2/4 A kérdező kommentje:
koszi h irtal:)hat kb.olyan 5napja,de mar beleorultem ebbe is..hat nemtudom h van e dolga mer van egy oldal amire feljar mutassa h mikor lepett be utoljara.es bennt volt az 5 nap alatt majdnem mindennap..baratnoje meg 100%h nincs...
2010. ápr. 1. 02:08
3/4 anonim válasza:
Nm:)
Hát nem akarlak elkeseríteni,de akkor ez egy bunkó pasi:SHa arra nem méltat téged ,hogy visszaírjon,akkor...lehet tetszik neki valaki más,nem járnak még de ő érdekli.Nem adok sok esélyt ennek,de talán rákérdezhetnél,hogy van e valami baja veled,hogy nem írt vissza?Ha erre sem ír semmit akkor.....:)
4/4 A kérdező kommentje:
az egyik baratnom is azt mondta h bunko:)amugy visszairt nekem..de hulyeseget..csak azt kerdezte h melyik oldalon vagyok rajta...aztan felvett ismerosnek..fennt voltam tegnap kb..hajnali 2ig.es o is fennt volt..de nemirt ram..lehet h nemmert...nemtudom..aztan lejottem az oldalrol..es ra kb..3-4perc mulva o is lejott...hat nemtudom..lehet h elkellenne felejtenem,de nehez lesz...de meg kell tennem..:(((fogalmam sincs h mit csinaljak..
2010. ápr. 1. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!