Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány nőt kell megpróbálnia egy férfinak manapság, hogy végre ne utasítsák el?
Dehogyis nem lehet..ha eddig birta ezután is fogja.
Elég téves hipotézis h ugyanolyan létszükséglet mint az evés,ivás,lélegzés.
#21 Ennyiből nyilván a saját döntésem, hogy szűz vagyok. Arra lenne lehetőség természetesen, bár ahogy láttam azért a prostiknak is vannak igényeik, szóval nem kizárt, hogy engem csak felár ellenében vállalnának.
Viszont engem taszít a dolog, nyilván alaposan tisztálkodnak, de még így is undorítónak tartam a lábuk közötti részt. Kissé lelombozó belegondolni, hogy akár előttem hányan voltak benne...
Egyetértek CsillámszőrűKankutyával. Azzal nem oldódnak meg a gondjai, hogy szexel egyet. Az oda vezető utat kell megtanulnia normális nőknél. Meg itt, ahogy elnézem vannak önértékelési gondok is, amit egy prosti nem fog megváltoztatni.
Egyébként kedves kérdező! Ne siránkozz, hanem tegyél már magadért valamit! Munkád van? Tanulsz?
Ja és a szerelem senkinek nem jön gombnyomásra, még akkor sincs rá garancia, ha nagyon jól nézel ki. Lehet, hogy összejön a kapcsolat, de nem biztos, hogy hosszú életű lesz, ahogy az sem, hogy boldog lesz (és még bele is lehet ragadni, ha egymásra vannak utalva a felek).
Szóval hagyd már ezt a siránkozást, meg az ocsmányos szöveget! Éld az életed és majd egy nap, mikor nem számítasz rá, eljön az igazi is! ;) (Mellesleg nekem is a legnagyobb szerelmeim úgy jöttek, mint a villámcsapás és olyan helyen, hogy totál nem számítottam rá! Amikor viszont elterveztem, hogy most elmegyek ismerkedni egy szórakozóhelyre, soha nem jött össze semmi. Na, ez egy ilyen dolog!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!