Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hány nőt kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány nőt kell megpróbálnia egy férfinak manapság, hogy végre ne utasítsák el?

Figyelt kérdés
Sajnos a férfi ocsmány és alacsony, de akkor is, ez tényleg kizáró ok manapság ?
2016. febr. 25. 18:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

#6 Nem szeretnék a lelkedbe taposni, de a 180 az átlagos, a nők a magasakat akarják. ~188+ a nyerő.

#8, #9 Bizony.

Egyszer ki kéne próbálni, hogy mi lenne ha ez a sok erkölcscsősz nő egy napra a mi helyzetünkbe kerülne, vajon hogy boldogulnának, vicces lenne.

2016. febr. 25. 18:34
 12/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyenkor az a legnagyobb baj, hogy nem hozzá illő nőknél próbálkozik.

Egy alacsony és nem túl előnyös külsejű ember, mindegy hogy férfi vagy nő, nem túl sok eséllyel rendelkezik arra, hogy egy 2 méteres topmodellt fogjon ki. Hasonló emberekkel kellene ismerkedni, és ami legfontosabb,olyannal, akivel belsőleg, lelkileg is van bennetek valami közös (hobbi, érdeklődés, világnézet,stb.), nem csak vakon odamenni mindenkihez, hogy hátha.

2016. febr. 25. 19:22
 13/24 anonim ***** válasza:
64%-os, új néven nyomod?
2016. febr. 25. 19:33
 14/24 A kérdező kommentje:

#13 Bizony, történt egy kis szerencsétlenség.

Most a mosolyra koncentrálok, sokak szerint negatív vagyok, igaz ők nem annyira alacsonyak és ocsmányak mint én.

2016. febr. 25. 19:46
 15/24 anonim ***** válasza:
Te vagy a 34 éves szűz, ocsmány és alacsony férfi? Vagy te egy másik ocsmány és alacsony férfi vagy?
2016. febr. 25. 20:29
 16/24 A kérdező kommentje:

#15 Igen, bár ez némileg megtisztelő, hogy a " 34 éves szűz, ocsmány és alacsony férfi". - Elég komolyan hangzik, mintha ez valami ritkaság lenne... Most 10 centivel magasabbnak érzem magam, igaz még így sem kellenék egy nőnek sem.

A nők sajnos sok sorstársamat küldi hasonló pályára.

2016. febr. 25. 20:33
 17/24 anonim ***** válasza:
Azert ne mondd mar hogy a 180 centimmel alacsony vagyok :-D ha fizetnenek se lennek magasabb, afolott kesz remalom az izomepites :-) alt. Aki ilyen 190 magas, az vezna labu :-)
2016. febr. 25. 21:08
 18/24 A kérdező kommentje:
#17 Az izomépítés egy rémálom volt számomra így is úgy is. Elég volt hozzá a pocsék genetika. Két éve jártam le, aztán volt hogy odajöttek páran és mondták, hogy kitartás ők is voltak kezdők... Jól esett.
2016. febr. 25. 21:34
 19/24 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdeztem, mert majdnem minden kérdésnél úgy mutatkozol be, hogy egy 34 éves szűz, ocsmány és alacsony férfi vagy. Javasolhatnám esetleg felhasználónévnek?
2016. febr. 26. 10:21
 20/24 A kérdező kommentje:
#19 A következő nevem ez lesz, csak hogy örülj. (Már ha addig valaki nem nyúlja le)
2016. febr. 26. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!