Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány nőt kell megpróbálnia egy férfinak manapság, hogy végre ne utasítsák el?
#6 Nem szeretnék a lelkedbe taposni, de a 180 az átlagos, a nők a magasakat akarják. ~188+ a nyerő.
#8, #9 Bizony.
Egyszer ki kéne próbálni, hogy mi lenne ha ez a sok erkölcscsősz nő egy napra a mi helyzetünkbe kerülne, vajon hogy boldogulnának, vicces lenne.
Szerintem ilyenkor az a legnagyobb baj, hogy nem hozzá illő nőknél próbálkozik.
Egy alacsony és nem túl előnyös külsejű ember, mindegy hogy férfi vagy nő, nem túl sok eséllyel rendelkezik arra, hogy egy 2 méteres topmodellt fogjon ki. Hasonló emberekkel kellene ismerkedni, és ami legfontosabb,olyannal, akivel belsőleg, lelkileg is van bennetek valami közös (hobbi, érdeklődés, világnézet,stb.), nem csak vakon odamenni mindenkihez, hogy hátha.
#13 Bizony, történt egy kis szerencsétlenség.
Most a mosolyra koncentrálok, sokak szerint negatív vagyok, igaz ők nem annyira alacsonyak és ocsmányak mint én.
#15 Igen, bár ez némileg megtisztelő, hogy a " 34 éves szűz, ocsmány és alacsony férfi". - Elég komolyan hangzik, mintha ez valami ritkaság lenne... Most 10 centivel magasabbnak érzem magam, igaz még így sem kellenék egy nőnek sem.
A nők sajnos sok sorstársamat küldi hasonló pályára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!