Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok kiakadva?!

Figyelt kérdés

Mondtam a páromnak, hogy hozzon tejet nekem a boltból hazafelé. TUDJA, hogy mindig 1,5 %-os tejet veszek, már a 2,8%-osat se szeretem annyira, de azt még elviselem...

Erre hozott nekem 3,5%-osat, MERT AZ VOLT OLCSÓ. Lehetett kábé 50-60 forint különbség gondolom... Vissza akartam küldeni, hogy vigye vissza és hozzon nekem normális tejet, de összevesztünk és hisztis pi-csának nevezett, majd elment, hogy akkor ő ma inkább az anyjánál alszik...

Szerintetek?! Nem hiszem el, hogy csődbe ment volna a normális tejtől...

2016. febr. 24. 14:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Úgyhogy, az előző válaszomhoz még hozzátéve, az a tapasztalatom, hogy ha higgadtan, normálisan állsz a másikhoz, és nem veszel vérkomolyan mindent és nem állsz le csip-csup hülyeségeken verni a nyálad, akkor a párod nem fog az anyjánál aludni.
2016. febr. 24. 19:02
 32/34 anonim ***** válasza:

Az elsőnél nagy eséllyel nem akadnék ki. Én tulajdonképpen sokáig nem akadtam ki, bár szóvá tettem, hogy ha egzaktul felírom, hogy mit szeretnék ráadásul még a pénzt is a kezébe nyomom, akkor legyen szíves azt hozni.

Miután ez századszor sem sikerült, ezt már igenis figyelmetlenségnek mondom, aki totálisan semmibe veszi a másik igényeit.

2016. febr. 24. 20:57
 33/34 anonim ***** válasza:
42%
Tej helyett inkább fehér vizet innál? Miért nem engedsz magadnak a csapról?
2016. febr. 25. 20:27
 34/34 opened paradise ***** válasza:

Pedig az áll a legközelebb az igazi tejhez. És ha rosszul leszel tőle,lehet egy kivizsgálás se ártana.

Amúgy nem akadnék ki. Felírtad neki? Ez is mellette volt?

Az ellenkezőjénél,ha másfelest hoz 2,8,vagy 3,5 helyett se akadnék ki,csak nem innám meg.

2016. febr. 25. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!