Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok kiakadva?!

Figyelt kérdés

Mondtam a páromnak, hogy hozzon tejet nekem a boltból hazafelé. TUDJA, hogy mindig 1,5 %-os tejet veszek, már a 2,8%-osat se szeretem annyira, de azt még elviselem...

Erre hozott nekem 3,5%-osat, MERT AZ VOLT OLCSÓ. Lehetett kábé 50-60 forint különbség gondolom... Vissza akartam küldeni, hogy vigye vissza és hozzon nekem normális tejet, de összevesztünk és hisztis pi-csának nevezett, majd elment, hogy akkor ő ma inkább az anyjánál alszik...

Szerintetek?! Nem hiszem el, hogy csődbe ment volna a normális tejtől...

2016. febr. 24. 14:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Hígitsd fel vizzel :D mekkora talány
2016. febr. 24. 16:15
 22/34 anonim ***** válasza:

Nem egy kamionnyi 3.5 tejet hozott, hanem egy litert.

Feltételezhetően nem ugrott volna fel rád 50 deka, ha elfogyasztod,gondolom az a probléma a diétád.

Ja,én is ott hagytalak volna,hisztis vagy.

2016. febr. 24. 16:15
 23/34 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz egyáltalán (erős kétségeim vannak), akkor a barátod legnagyobb bohoc akit hosszú ideje láttam, hogy elvisel téged...
2016. febr. 24. 16:20
 24/34 anonim ***** válasza:
7%
Hígítsa vízzel :D:D:D:D jajjj -.-"
2016. febr. 24. 16:30
 25/34 anonim ***** válasza:
61%

Valahol megértelek, én is csak az 1,5-ös tejet iszom meg. Nem, nem diétázom, egyszerűen a többinek nem szeretem az ízét. Máglyára velem!

De az azért elég nyilvánvaló, hogy itt nem a tej a gond. A pasidat már nem érdekled annyira, hogy egy pici figyelmet fordítson arra, hogy mit szeretsz, te meg már nem szereted annyira, hogy egy vállrándítással túl lépj az ilyen apróságokon. Inkább azon kéne elgondolkodni, hogy van-e még értelme erőltetni ezt a kapcsolatot.

2016. febr. 24. 16:54
 26/34 anonim ***** válasza:
38%

Én abszolút értem a Kérdezőt. Ha egyszer elmondta mit akar akkor miért nem lehet azt hozni?? Aki hisztisnek titulálja az gondolom pasi és kivánom hogy legközelebb a bnőjük mondjuk csavar helyett szöget vegyen ésakkor megtudják miről beszél a Kérdező.

Amúgy én az 1,5% tejet nem birom mehenni amit csak azert irok mert óriasi a kulonbseg tej rs tej kozott :-)

2016. febr. 24. 17:36
 27/34 anonim ***** válasza:

Csak én érzem az összes tejet ugyan olyan ízűnek ? :D

Örülj neki hogy csak ennyit csinált, én a Párod helyében a képedbe vágtam volna a tejet.

2016. febr. 24. 18:26
 28/34 anonim ***** válasza:
95%

1. Hisztis vagy.

2. A 1,5 %-os tej, nem tej.

3. Azért, mert ezt a tejet hozta itt már rögtön azzal jöttök, hogy nem is figyel rá? Könyörgöm... Most komolyan? Ti normálisak vagytok?

4. Juj, hát az én barátom meg tejet rakott a kávémba, pedig utálom. Megköszöntem, hogy csinált nekem kávét és megittam. Ettől még szeret és nem vesz semmibe. Akkor nem szeretne már, ha nem csinálna nekem lósz.rt sem.

5. Nő vagyok.

2016. febr. 24. 18:51
 29/34 anonim ***** válasza:
51%
Ez aztán az érett hozzáállás... "Nem szereted b+, de megzabálod, különben egy hisztis pitsa vagy és a képedbe vágom!" És akkor csodálkozunk a válási arányokon, miközben ennyire lesz_arják egymást a "párok".
2016. febr. 24. 18:52
 30/34 anonim ***** válasza:
90%

Kaptam már a volt páromtól olyan csokit, amit nem szerettem. Elvileg tudta, hogy nem szeretem, mert emlékszem, hogy említettem neki. Elfelejtette és pont olyat hozott. Nagy ügy. Mondtam, hogy bocs, de pont ezt a csokit nem szeretem, úgyhogy köszönöm, hogy hoztál, de inkább edd meg te.

Nem szólt semmit, megette. De előtte fogta magát és lement a boltba egy másmilyen csokiért. Külön kérés nélkül. Minden veszekedés és hisztitől mentesen.

2016. febr. 24. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!