Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok kiakadva?!

Figyelt kérdés

Mondtam a páromnak, hogy hozzon tejet nekem a boltból hazafelé. TUDJA, hogy mindig 1,5 %-os tejet veszek, már a 2,8%-osat se szeretem annyira, de azt még elviselem...

Erre hozott nekem 3,5%-osat, MERT AZ VOLT OLCSÓ. Lehetett kábé 50-60 forint különbség gondolom... Vissza akartam küldeni, hogy vigye vissza és hozzon nekem normális tejet, de összevesztünk és hisztis pi-csának nevezett, majd elment, hogy akkor ő ma inkább az anyjánál alszik...

Szerintetek?! Nem hiszem el, hogy csődbe ment volna a normális tejtől...

2016. febr. 24. 14:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Miért nem jó az a tej, amit vitt? Komolyan kérdezem, kíváncsi vagyok, mert én pl mindet szeretem. Nem hinném, hogy ettől lennék igénytelen, mert nem vedelem, max ételhez kell.
2016. febr. 24. 14:57
 12/34 A kérdező kommentje:
Mert zsíros az íze, rosszul leszek tőle.
2016. febr. 24. 15:09
 13/34 anonim ***** válasza:

Egyébként hány évesek vagytok, hogy így viselkedtetek mind a ketten egymással?

Ő, ha tudta, hogy neked bajod van tőle, akkor ergó lesz..rt téged.

Te pedig oltárira nagyon kiakadtál, pedig másképpen is meg lehetett volna ezt mondani neki.

2016. febr. 24. 15:14
 14/34 anonim ***** válasza:
92%
Én egyet értek veled.Nálunk is sokáig probléma volt,hogy nem olyan dolgot hozott a férjem,amit kértem tőle.A bevásárlást amúgy én szoktam intézni,és ragaszkodok bizonyos márkákhoz,mint ahogy ő is az ő dolgainál.Ezek beváltak,mindig olyat veszek.Erre egyszer olyan gagyi dolgot hozott,mert olcsóbb volt,hogy nem lehetett megenni,Azt hittem a fejéhez vágom.Azóta viszont figyel,és tényleg csak olyat hoz,amit kérek.
2016. febr. 24. 15:15
 15/34 anonim ***** válasza:
82%

Először a narancslé, aztán a kukoricás hús, most meg ez.

Ez már a vég.

2016. febr. 24. 15:17
 16/34 anonim ***** válasza:
95%

Nyilvánvaló, hogy nem ez a probléma köztetek, ez csak egy tünet.

Ha a barátod tudta, hogy te csak a másfeleset iszod meg, és ez ilyen fontos neked, akkor tényleg nem szép tőle, hogy mást hozott. Ha nem tudta, hogy ez ilyen nagy dolog neked, akkor nem tehet róla. Ha direkt "leckéztetni akart", az baj.

Te viszont mindenképp hibáztál. Kapj már a fejedhez, ember! Egy liter tej miatt vagy így kiakadva? Amiatt kezdtél veszekedni? Ezzel saját magadat alázod meg. Legyél már annyira nagyvonalú, hogy nem akadsz fenn ilyesmin! Mit értél el a hisztivel? RÖgtön adtál valamit, amire ő is felkaphatta a vizet és visszahisztizhetett, elvonulhatott.

Mégy egyszer, nektek más problémáitok vannak, nem ez a hülye tej. Azon dolgozzatok, hogy megtaláljátok, mi az és megoldjátok.

2016. febr. 24. 15:18
 17/34 anonim ***** válasza:
65%

Tipikus problémagyáros vagy.

Rinya helyett mondhattad volna neki, hogy legközelebb másfeles löttyöt hozzon ezt meg felönthetted volna vízzel. Most lenne két liter másfeles "tejed" és nem lenne felesleges feszkó.

2016. febr. 24. 15:26
 18/34 anonim ***** válasza:
57%

Először is, ezt a többieknek mondom, hogy az nem hiszti, hogy nem szereti a 1,5%+ tejet... Az se hiszti, hogy ezen egy kicsit fennakadt, hiszen a párja tudja, hogy nem szereti, ekkor pedig ki nem szarja le, hogy ez volt az olcsó?! Akkor nem lesz olcsóbb a tej, ha senki nem fogja inni és végül a wc-be kell borítani a romlott tejet. Akkor simán pénzkidobás volt, tehát sokkal több értelme lett volna megvenni az 50 forinttal drágábbat.

Az már hiszti, hogy legszívesebben a wc-be borítanád.. Majd ő megissza, ha meg megromlik, kidobjátok. Szóval ezt ne csináld, tényleg ne hisztizz ezen a részén.

Ugyanakkor a párod meg hülye és mellé oktalanul hisztis is. Biztos van valami más problémája is veled most, mert egy francos tejért senki nem alszik az anyjánál.. Tehát egyetértek, hogy a tej az csak hab a tortán volt.

2016. febr. 24. 15:28
 19/34 anonim ***** válasza:
56%
Én azon akadtam volna ki, hogy 50-60 forintokon fennakad, és ezért képes a rosszabbat venni...Az ilyen spórolós emberek mind fukarok.Tartsunk egy mértéket, de ne vigyük túlzásba.
2016. febr. 24. 15:35
 20/34 anonim ***** válasza:

Miért kéne kiborítani? Én higítanék rajta egy picit vízzel és meginnám. Ha pedig még úgy sem ízlene, akkor elhasználnám főzéskor egy főzelékbe, gyümölcslevesbe, pudinghoz, akármihez. A tej sokoldalúan felhasználható, eszembe nem jutna hisztizni.

32N

2016. febr. 24. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!