Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok kiakadva? (lent)
lehet akkor volt kedve hozzá, de amire elkészültél elment tőle...persze neked ez megalázó és sértő, de ettől még nem várhatod el tőle, hogy gombnyomásra működjön...
22F
Ezt szerintem vele beszéld meg!
Ha epilátort használnál, akkor azt elég lenne heti egyszer alkalmaznod a lábadra.
Egyébként meg nekem a párom, akivel már lassan 3 éve vagyunk együtt, azt mondta, hogy ő mindenestül szeret engem, szőröstől bőröstől. Szóval akkor ezek szerint nálatok alapfeltétel, hogy te mindig toppon legyél, szőrtelenül meg minden egyéb, ha már azon parázol, hogy 1 napja nem borotváltad a lábadat?
nálam is volt már ilyen...és nálam még félóra se kellett hozzá...csak tudod "jajj még ez, jajj még az" simán el tudja venni a kedvet...de főleg a várakozás...ha meg álmos vagy akkor meg még gyorsabban...
22F
Most épp alszik, de jobb is. :D Nem bírja a lábam az epilátort, minden egyes szőr befelé kezd el nőni ha azzal szedem le. :( Mi is 3 éve vagyunk együtt lassan, őt se zavarja hogyha kicsit borostás, de engem annál inkább. Vagyis csak kellemetlen ha megfogja én meg tudom hogy szúr :\
De csak épp hogy kiszaladtam, akkor már csak "illendőségből" is kezdek valamit ha miattam elmegy épp akkor fürdeni nem? :)
Mindkettőtök viselkedésében van valami...
Engem is zavar ha pl érzem magamon hogy már ideje lenne lezuhanyozni, és ilyenkor nem tudnék úgy a partneremhez nyúlni. Viszont megesett már az is hogy egyiken sem voltunk tiszták mégis jó volt a szex. Ez az ember hangulatától is függ szerintem. De hogy ha mindig így viselkedsz megölöd a spontán szexet és az nem jó. Viszont a párod sem reagált megfelelően, ha téged zavart hogy nem vagy tiszta, simán tudni kellett volna várni fél órát. Szóval ha ezek a dolgok nem gyakran jönnek elő és megbeszélitek , nem olyan nagy problémák ezek. Nem lehetséges az hogy minden másodpercben megfeleljünk a partner (adott pillanatban fejében lévő) igényeinek.
#8:
egyik nemnél sem gombnyomásra működik...viszont vannak praktikák amivel megfelelő állapotba lehet hozni a másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!