Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok kiakadva barátnőmre?
Barátnőmet egyik barátnője meghívta nyaralni egy tó mellé. A bökkenő meg csak ott van , hogy a barátnőm volt barátja is ott lesz, akiről szinte mindenki tudja hogy bárkire rámászik. És én mikor ezt meghallottam csak annyit mondtam a páromnak, hogy mehet nyaralni de engem aztán ne keressen többet. Nem tudom ha én mennék egyik volt csajommal valahova az neki hogy esne...
26/f
Ez igen.
Szerintem jól csináltad. De majd biztos lesznek itt nálam okosabbak, akik meggyőznek az ellenkezőjéről.
#2-es
Mi van ha többen vannak? Ennyire naiv vagy? Egyáltalán nem biztositék! Főleg ha nem is ismerik a többiek. Nem ragozom.
Butaság amit mondtál!
#3-as Nem nem akar találkozni az exxel! Meg se hivták!
Lehet, a barátnő meg pont azon mesterkedik, hogy történjen közöttük valami! Mert az ex a barátja te nem? Azért öt meghivta, téged nem? De ha csak a barátnőd hivta meg, ennyite figyelmetlen volt, a barátnődben kellene annyi jóérzésnek lennie, hogy egyedül nem megy el!
lehet tul kombinálok. De az akkor is hūlyeség a hivatkozás, hogy többen vannak!
Amugy igaz! Nem a csalj hútlenségéről van szó, hanem az ex bunkoságárol.
De tartom hogy a csajban kellene annyi jó érzésnek lennie, hogy nem megy egyedül. Megkérdeztem volna a barátnőm, hogy vihetem e a barátom.
A probléma ott kezdődik, hogy abból indulsz ki, hogy félrelép a barátnőd, és neked rosszul esik.
A normális kommunikáció helyett 1. feltételezd róla, hogy megcsal 2. mindenféle egyeztetés helyett egyből támadsz egoból mert neked rosszul esik 3. Meg sem kérdezed, hogy jól érezné e magát, és ő mit akar 4. ahelyett, hogy normálisan átbeszélnétek, egyből ultimátumokat osztogatsz mintha a főnöke lennél.
A normális eljárás az, hogy átdumáljátok, megkérdezed a véleményét, ő mit akar és miért, és adott esetben a korlátozás, és ultimátumok helyett mondjuk megbízol benne ha menni akar.
Nem a tulajdonod akinek megmondhatnád, hogy hová menjen mit csináljon, és nyomást gyakorolhatsz rá érzelmi zsarolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!