Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy ne nézzem le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne nézzem le a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Több borzalmas kapcsolat után most végre összejöttem egy kedves lánnyal, aki úgy tűnik nem ver át, legalább is egy év alatt nem úgy tűnt hogy ilyen lenne. Viszont annyi a bajom hogy gazdag a családja, mindig mindent megkapott, az apja mint egyetlen lányát kb. a tenyerén hordozta. Rettenetesen el lett kényeztetve, ami nem azt jelenti hogy egy hisztis liba lenne, csak neki mindig mindene megvolt, míg nekem olyan időszakom is volt hogy kb. majdnem éhenhaltunk. Most már mondhatni jól állok, van házam kocsim, jó állásom, és nagyon nehéz volt felküzdeni magam de sikerült. Viszont idegesít az, hogy míg én hülyére dolgozom magam a barátnőm sokszor nem csinál semmit, mert jaj majd az apja úgy is kifizeti. Néha úgy érzem a munkám semmit sem ér, mert ami nekem sok munka az neki egy "légyszi apu". Sokszor le is nézem emiatt, és az ilyen dolgok miatt egyre több nehézségünk van. Nem tudom mit kéne tennem hogy jobb legyen. Sokszor szinte már ideges vagyok rá, pedig ő sem tehet semmiről. De az biztos hogy ez nem tesz jót a kapcsolatunknak. Szerintetek mit kéne tennem, hogy ne érezzek így?

26/F (22L)

2016. febr. 21. 19:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

az elég gáz, ha nem fizeti mindennek a felét. én biztosan szólnék neki.

a te hozzáállásod meg csak a szokásos irigység... sose értettem, miért kell azt lenézni, akinek a szülei mindent megadtak a gyereküknek. ha egyszer anya leszek, én is mindent meg akarok tudni venni a gyerekemnek, nem akarom hogy dolgoznia kelljen iskola mellett, és boldog lennék, ha tudnék neki venni lakást pl. ha attól függetlenül, hogy gazdagok normális ember, akkor igazán nagy hülyeségnek gondolom ezt az egészet. vedd úgy, hogy te elviseled azt hogy ő elkényeztetett, ő meg elnézi neked hogy irigy vagy. vagy szakítsatok. szerintem csináld azt, hogy amikor előjönnek belőled ezek a negatív gondolatok, inkább arra próbálsz gondolni, hogy milyen jó hogy a barátnőmnek megvolt mindig mindene, és nem volt soha, hogy majdnem éhenhalt. érted, örülj neki.

2016. febr. 21. 23:43
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

Nem voltam ilyen helyzetben de megtudlak érteni. Szerintem alapból szólni se kéne ilyenért, hogy nem élünk a másik nyakán a saját pénzünk meg elverjük minden hülyeségre. Ennek szerintem tök alap dolognak kéne lennie, hogyha már együtt élünk akkor nem az egyik fizet minden költséget...

A másik meg nem az zavar téged igazán, hogy ő gazdag és megkapja a semmiért azt, amit te kemény munkával, hanem szerintem inkább az, hogy ő nem is próbálkozik önálló, életképes nővé válni, aki anyagilag független. Ez is rémisztő lehet rád nézve hiszen úgy érzed, hogy ezeket később tőled vára el, hogy eltartsd ugyanezen a színvonalon, mint ami most megadatik neki, amire lássuk be simán rálehet húzni a kihasználás fogalmát. A mai világban olyan kiszámíthatatlan a munkaerő piaci helyzet, hogy sokkal jobb ha 2 ember dolgozik és nem 1. Mert ha így az egyik lapátra kerül akkor szűkösen is de megtudnak élni, amíg a másik nem talál újra állást magának viszont ha csak te keresel s te veszted el a munkád akkor nincs miből megélnetek. Jó persze lehet az apucira támaszkodni de valljuk be a te farkadból vágnak le vele. Az is kicsit szar lenne ha a nejed tartana el 1-2 hónapig viszont még mindig kevésbé ha tudod, hogy ő az igazi, mindent megtudtok beszélni, rendíthetetlen bizalommal vagytok egymás iránt és tényleg erősítitek a másikat.

2016. febr. 22. 08:23
 13/20 anonim ***** válasza:
De miért kéne dolgoznia feltétlenül, ha egyszer egyetemre jár? én sem dolgoztam, amíg egyetemre jártam, mert megtehettem. ettől függetlenül önálló lettem, és ahogy lediplomáztam kerestem munkát, és azóta is dolgozok.
2016. febr. 22. 11:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy most azonnal kezdjen el de senkinek nem ártott még meg amúgy. Azzal van itt a gond, hogy apucitól kapott pénzét nem osztja be, hanem mint egy kiskirálylány elkölti és elvárja, hogy a srác eltartsa. Szerinted ez rendben van? Mert ez nagyon gáz.
2016. febr. 22. 11:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Egyetemistaként már nem kisgyerek szóval elkezdhetné megtanulni, hogy a pénzt nem az apja sz*rja a budiban. Meg kell érte dolgozni és becsülni is bizonyos szinten.
2016. febr. 22. 11:31
 16/20 anonim ***** válasza:
nem, az szerintem sincs rendben, hogy eltartatja magát. csak nem értem mi ez a munkaőrület.
2016. febr. 22. 12:53
 17/20 anonim ***** válasza:

Ehhez a csajhoz gazdag pasi való,aki a tenyerén hordozza,mert ezt szokta meg.Hosszútávon nem fogod tudni boldoggá tenni,mert azt nevelték bele,hogy neki minden jár.Kérdés,hogy találni fog-e ilyet,mert mindig az apja lesz a mérce,aki királykisasszonyt faragott belőle.

Szerintem nem vagytok egymáshoz valók,ami valakibe mélyen bele van nevelve,azon nagyon nehezen lehet változtatni.

2016. febr. 22. 14:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell lekirálylányozni rögtön. A kérdező azt írta kedves lány, nem hisztis. Annyi baja volt a kèrdésbrn hogy a csajnak nem kellett eddig megdolgoznia semmiért, neki meg igen. Ez szimplán irigység. Jó oké ezután később hozzátette, hogy nem fizeti a fele rezsit, de ez már tényleg együttélés vagy csak néha nálad van? Ha együttélés akkor nyisd ki a szád, hogy nincs semmi sem ingyen, szálljon be. Vagy félsz elveszíted és emiatt nem szólsz?
2016. febr. 22. 20:06
 19/20 anonim ***** válasza:
A munkaőrület az kérlek, hogy minél hamarabb megtapasztalod az életet annál jobb. Én is egyetemista vagyok és nem kéne dolgoznom sőt kifejezetten kérték, hogy csak tanulásra koncentráljak de én igenis dolgozni akarok suli mellett, mert jó érzéssel tölt el, hogy nem tolnak mindent alám és ha nem is teljes mértékben de kicsit leszakadok szüleimről. Későbbiekben sem te leszel előnyben, aki semmit nem pakolt még le, hanem én, aki már hosszabb távon dolgozott valahol,mert abból is kiderül, hogy kisebb zsákbamacska vagyok, mint te. Nem kell nagy dolgokra gondolni, én sem 8 órában melózok mindennap, mert ez egyetem mellett lehetetlen de éjszakázom és hétvégenként is bevállalom, hét közben meg 4 órákat. Emellett simán lehet még tanulni is csak be kell osztanod az idődet. Önfegyelem, problémamegoldás, konfliktusok kezelése, a pénz megfelelő használata, dolgozói/munkahelyi tapasztalat, gyakorlat... ezeket nem fogod egyetemen megtanulni. Van persze olyan, amit elsajátíthatsz kis szinten munka nélkül is de igazán akkor fogod ezeket, amikor beállsz valahova dolgozni.
2016. febr. 22. 20:08
 20/20 anonim ***** válasza:
jó hát akkor nekünk más az értékrendünk. én nem a munkának élek. szerintem felesleges dolgozni, ha nincs szükséged a pénzre. persze ha több tapasztalatod van releváns szakmában, akkor szívesebben vesznek fel. nem tudom olyat dolgozol-e. de ha atomfizikusnak tanulsz, és éjszaka raktárban pakolsz, vagy egy benzinkúton vagy eladó, akkor senkit nem fog érdekelni. szerintem nem kéne azért leszólni valakit, mert nem sanyargatja magát feleslegesen. én pl a munkámból élek, nem a munkámnak.
2016. febr. 22. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!