Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne nézzem le a barátnőmet?
Több borzalmas kapcsolat után most végre összejöttem egy kedves lánnyal, aki úgy tűnik nem ver át, legalább is egy év alatt nem úgy tűnt hogy ilyen lenne. Viszont annyi a bajom hogy gazdag a családja, mindig mindent megkapott, az apja mint egyetlen lányát kb. a tenyerén hordozta. Rettenetesen el lett kényeztetve, ami nem azt jelenti hogy egy hisztis liba lenne, csak neki mindig mindene megvolt, míg nekem olyan időszakom is volt hogy kb. majdnem éhenhaltunk. Most már mondhatni jól állok, van házam kocsim, jó állásom, és nagyon nehéz volt felküzdeni magam de sikerült. Viszont idegesít az, hogy míg én hülyére dolgozom magam a barátnőm sokszor nem csinál semmit, mert jaj majd az apja úgy is kifizeti. Néha úgy érzem a munkám semmit sem ér, mert ami nekem sok munka az neki egy "légyszi apu". Sokszor le is nézem emiatt, és az ilyen dolgok miatt egyre több nehézségünk van. Nem tudom mit kéne tennem hogy jobb legyen. Sokszor szinte már ideges vagyok rá, pedig ő sem tehet semmiről. De az biztos hogy ez nem tesz jót a kapcsolatunknak. Szerintetek mit kéne tennem, hogy ne érezzek így?
26/F (22L)
az elég gáz, ha nem fizeti mindennek a felét. én biztosan szólnék neki.
a te hozzáállásod meg csak a szokásos irigység... sose értettem, miért kell azt lenézni, akinek a szülei mindent megadtak a gyereküknek. ha egyszer anya leszek, én is mindent meg akarok tudni venni a gyerekemnek, nem akarom hogy dolgoznia kelljen iskola mellett, és boldog lennék, ha tudnék neki venni lakást pl. ha attól függetlenül, hogy gazdagok normális ember, akkor igazán nagy hülyeségnek gondolom ezt az egészet. vedd úgy, hogy te elviseled azt hogy ő elkényeztetett, ő meg elnézi neked hogy irigy vagy. vagy szakítsatok. szerintem csináld azt, hogy amikor előjönnek belőled ezek a negatív gondolatok, inkább arra próbálsz gondolni, hogy milyen jó hogy a barátnőmnek megvolt mindig mindene, és nem volt soha, hogy majdnem éhenhalt. érted, örülj neki.
Nem voltam ilyen helyzetben de megtudlak érteni. Szerintem alapból szólni se kéne ilyenért, hogy nem élünk a másik nyakán a saját pénzünk meg elverjük minden hülyeségre. Ennek szerintem tök alap dolognak kéne lennie, hogyha már együtt élünk akkor nem az egyik fizet minden költséget...
A másik meg nem az zavar téged igazán, hogy ő gazdag és megkapja a semmiért azt, amit te kemény munkával, hanem szerintem inkább az, hogy ő nem is próbálkozik önálló, életképes nővé válni, aki anyagilag független. Ez is rémisztő lehet rád nézve hiszen úgy érzed, hogy ezeket később tőled vára el, hogy eltartsd ugyanezen a színvonalon, mint ami most megadatik neki, amire lássuk be simán rálehet húzni a kihasználás fogalmát. A mai világban olyan kiszámíthatatlan a munkaerő piaci helyzet, hogy sokkal jobb ha 2 ember dolgozik és nem 1. Mert ha így az egyik lapátra kerül akkor szűkösen is de megtudnak élni, amíg a másik nem talál újra állást magának viszont ha csak te keresel s te veszted el a munkád akkor nincs miből megélnetek. Jó persze lehet az apucira támaszkodni de valljuk be a te farkadból vágnak le vele. Az is kicsit szar lenne ha a nejed tartana el 1-2 hónapig viszont még mindig kevésbé ha tudod, hogy ő az igazi, mindent megtudtok beszélni, rendíthetetlen bizalommal vagytok egymás iránt és tényleg erősítitek a másikat.
Ehhez a csajhoz gazdag pasi való,aki a tenyerén hordozza,mert ezt szokta meg.Hosszútávon nem fogod tudni boldoggá tenni,mert azt nevelték bele,hogy neki minden jár.Kérdés,hogy találni fog-e ilyet,mert mindig az apja lesz a mérce,aki királykisasszonyt faragott belőle.
Szerintem nem vagytok egymáshoz valók,ami valakibe mélyen bele van nevelve,azon nagyon nehezen lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!