Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemét lennék amiért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét lennék amiért nem vagyok hajlandó pénzelni a barátnőmet?

Figyelt kérdés

A barátnőm eddigi életében még egy percet nem dolgozott, a szüleitől mindig kapott zsebpénzt, és ha fontos dologról volt szó én is adtam neki. Igaz még nem fejezte be a középiskolát, de pár órás diák munkába nem halna bele, én úgy tettem le az érettségit, hogy mellette éjszakáztam egy gyárba hogy kb. ne haljunk éhen. Mindig mondogattam is neki hogy beajánlom ide-oda, van ismerettségem, én is dolgozok egyetem mellett, valahogy mindig az lett belőle hogy ezért meg azért nem ér rá, pedig kb. már könyörögtem neki, persze ha megjön a fizetésem egyből mondja hogy neki ez meg az kell, kéne egy doboz cigi, hívjam meg egy kávéra, kéne egy új fölső, mintha még nem lenne elég. És ezek kis dolgok de sok kicsi sokra megy, besokalltam és a fejéhez vágtam, hogy rohadtul elegem van már hogy a kisujját nem mozdítja meg és csak várja hogy ölébe hulljon a pénz, dolgozzon ha kell neki valami én nem vagyok szeretetszolgálat, nem fogok hülyeségekre költeni. Ő ebből az egészből annyit fogott fel hogy: ... Szóval az ő dolgai hülyeségek a számomra -> tehát ő is hülyeség

-> biztos nem is szeretem. Most komolyan mit lehet kezdeni ilyen helyzettel?

24/F (19L)

2016. febr. 16. 18:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%

Nekem az lenne az égő, ha elfogafnék pénzt.

Nem azért, mert nekem sok van, elvi kérdés szerintem.

25N

2016. febr. 16. 18:55
 2/14 anonim ***** válasza:
Semmit. H*lye. Énis hasonló helyzetben vagyok. Megegyeztem magammal, hogy akkor nekem meg csak a luk kell...:D
2016. febr. 16. 18:56
 3/14 anonim ***** válasza:

Ne legyél már hülye kérdező... Mi kell ahhoz, hogy észhez térj? Első körben ne fizesd a dolgait, csak amennyire egy párkapcsolat "engedi". Maximum néha mozi, kávé, de kb. ennyi. Amit amúgy jobb esetben legközelebb viszonoz, ő nem fog, na mindegy.

Na de hogy a szórakozásait fizesd.. Egyébként gondolod, hogy változni fog? Egész életedben ezt akarod?

Zárd el a pénzcsapot, aztán ha ezekután sem hajlandó dolgozni, akkor hagyd ott. Bár én már így is megtettem volna a helyedben.

26N

2016. febr. 16. 18:58
 4/14 anonim ***** válasza:
alapból nem adnék neki cigire pénzt.
2016. febr. 16. 19:02
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

uh. ez gáz. én lány vagyok, de soha nem hívattam meg magam/vetettem meg magamnak dolgokat egyik barátommal sem. mondjuk szerintem nem gáz, hogy 19 évesen nem dolgozott még, és nem szuperember mindenki, hogy munka mellett (jól) érettségizzen, főleg, ha tovább is szeretne tanulni.. én 21 éves vagyok, egyetemista, de soha nem dolgoztam még, mivel egyszerűen nincs időm rá, ha normálisan akarok teljesíteni. szóval picit mellre szívtam ezt a részt, bocs :D

mindenesetre valóban nem helyes, hogy veled veteti meg a szükségleteit.. amúgy ha nem egy gyökér, annyit kéne tenned, hogy elmagyarázod neki, ne téged használjon ki, és mostantól nem veszed meg neki ezeket a dolgokat. ha emiatt megromlik a kapcsolatotok/elhagy, akkor eléggé egyértelmű, hogy mi miatt volt veled :D

2016. febr. 16. 19:07
 6/14 anonim ***** válasza:

megszoksz,vagy megszöksz :)

őszintén? te ő téged miben támogat? érzelmileg legalább? érzed, hogy vele BÁRMERRE is halad majd a kapcsolatod? Tudod a válaszokat :)

2016. febr. 16. 19:13
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Haver az a helyzet, hogy ritkan vedek meg csajokat /plane lehuzosakat/ de azert ne legyel mar ekkora suttyo. Ott kezdodik, hogy ha olyan csajt akarsz, aki penzt is keres, akkor rohadtul ne a kozepiskola kornyeken olalkodjal 24 evesen. Ha meg kell a 19 eves kemeny segg, akkor meg ne hozongj, hogy meg kell hivjad kavera. Folsot meg nem kell venni, egyszeru. Mert azt ketlem, hogy a csaj veregetne magat a foldhoz, hogy pista vegye' mar nekem egy egy felsot...szoval nem mubalhezzal. A kave nem nagy koltseg, am meg ha nem tetszik, keress egy korodbeli csajt, akinek ugyan nem kell felsot venned, am lakas, kocsi, tobb nagyobb szebb mindenbol mint a szomszednak heti szintu bas.tatas targya lesz. /gondolom ezert is van 19 eves csajod/
2016. febr. 16. 19:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, egy vagy a millió pasiból, akinél megint a pic..a győzőtt párválasztáskor. Az az igazság, hogy ti pasik meg vagyok ijedve teljesen azoktól a nőktől, aki dolgosak, szorgalmasak, kicsit karakteresek 23-36 évesen :) Ezt tisztázd magadban, mert bizony itt van a problémád gyökere.
2016. febr. 16. 19:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#7-el egyetértek, egy kávé baromira bele kell, hogy férjen, a cigi se gáz szerintem, nekem is vesz a barátom nagy ritkán ha épp nincs pénzem. (Pedig én dolgozom.) A ruha más, de én sem tudom elképzelni, hogy toporzékolva követeli a felsőt, gondolom csak megemlíti, hogy jó lenne egy új felső, te meg ebből rögtön arra következtetsz, hogy biztos követeli, hogy vegyél neki te.
2016. febr. 16. 19:29
 10/14 anonim ***** válasza:
49%
Kifogtál egy Gold Diggert. Hajítsd ki!
2016. febr. 16. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!