Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemét lennék amiért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét lennék amiért nem vagyok hajlandó pénzelni a barátnőmet?

Figyelt kérdés

A barátnőm eddigi életében még egy percet nem dolgozott, a szüleitől mindig kapott zsebpénzt, és ha fontos dologról volt szó én is adtam neki. Igaz még nem fejezte be a középiskolát, de pár órás diák munkába nem halna bele, én úgy tettem le az érettségit, hogy mellette éjszakáztam egy gyárba hogy kb. ne haljunk éhen. Mindig mondogattam is neki hogy beajánlom ide-oda, van ismerettségem, én is dolgozok egyetem mellett, valahogy mindig az lett belőle hogy ezért meg azért nem ér rá, pedig kb. már könyörögtem neki, persze ha megjön a fizetésem egyből mondja hogy neki ez meg az kell, kéne egy doboz cigi, hívjam meg egy kávéra, kéne egy új fölső, mintha még nem lenne elég. És ezek kis dolgok de sok kicsi sokra megy, besokalltam és a fejéhez vágtam, hogy rohadtul elegem van már hogy a kisujját nem mozdítja meg és csak várja hogy ölébe hulljon a pénz, dolgozzon ha kell neki valami én nem vagyok szeretetszolgálat, nem fogok hülyeségekre költeni. Ő ebből az egészből annyit fogott fel hogy: ... Szóval az ő dolgai hülyeségek a számomra -> tehát ő is hülyeség

-> biztos nem is szeretem. Most komolyan mit lehet kezdeni ilyen helyzettel?

24/F (19L)

2016. febr. 16. 18:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%
8 mi az hogy 23-36 eves karakteres nok? 37 az mar nem karakteres? :-) Am. meg lofszt ijed meg toluk egy ferfi. Pont az a problema, hogy detto ilyenek amazok is, csak nagyobb tetelekben nyomjak, es mar 'kozos eletre' hivatkoznak. Am a kozosbe a ferfinak kell beleraknia az eletet szivet leljet, penzet mindent. A 'karakteresek' szerint legalabbis. Na ez az amit epeszu ferfi rohadtul nem vallal. Egy egyedulallo ferfi boven jobban el, mint az akinek van allando nője, pláne felesege.
2016. febr. 16. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha ő sosem hívott téged viszont semmire, csak elvár, az már a kapcsolatotok elején is probléma volt, legfeljebb nem tűnt fel neked. Ruhákat, nagyobb értékű dolgokat ne vegyél neki, ha cigifüggő, vegye meg magának, vagy szokjon le. Kávéra néha meghívhatod. Ha ezek után sokat nyavalyog, hagyd ott. Persze, hogy nem fog dolgozni, amíg zsebpénzt kap, vagy Te megveszel neki ezt-azt. Mitől lenne motivált? Ha önző típus, annak gondolom más jelei is vannak, kicsit későn kezdesz ébredezni....
2016. febr. 16. 19:51
 13/14 Költőnő? ***** válasza:
Egy-egy apróbb kiadásnak oda-vissza bele kellene férnie, de egy felső vezetés vmi nagyobb dolog ne legyen már heti v havi szintű kiadás. Az ilyen típusú dolgok maradhatnak alkalmi jellegűek mikor oka is van; nem csak úgy.
2016. febr. 16. 20:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj vele komolyan erről az egész témáról, és mondd el neki, hogy nagyon nem korrekt, amit csinál. Sajnos általában ez a fajta lehúzós, anyagias mentalitás a nőknél erősödik az évek múlásával, tehát érdemes még most hatni rá, amennyiben ez lehetséges.

26/L

2016. márc. 2. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!