Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, megsértődnétek, ha egy vidéki látogatásotok során a pasitok titeket a szamárra ültetne, míg ő maga egy lóra ülne fel, és úgy mennétek tovább?
Én diákként lovardában dolgoztam, elég jól lovagolok. Míg párom kb messziről ha látott lovat és kb a kengselt nem tudná beállítani magának nem túl életszerű.
Én tuti nem ülnék a szarárra (elég genya állatok, volt már dolgom velük). Párommal meg, megbeszélnénk ahol egy ló van ott ált. akad több is.
Azért írtam a lenézést, mert - és tényleg nem akarok senkit megbántani - vannak azok az öreg vidéki bácsik, akik szeretik a városiakat ilyen helyzetbe hozni, hogy megmutassák, hogy mekkora arcok. Nekem az ilyen nem tetszik.
Magával a szamárral semmi bajom, de mi van, ha a pasi szándéka direkt az, hogy a lány ezt rosszul vegye, megsértődjön, aztán lehessen neki mondani, hogy milyen hülye pitsa.
nekem egyből clint eastwood ugrott be erről a kérdésről.
ő öszvéren lovagolt több filmben is.
aztán amikor bekóstolták a poncsóját felhajtva annyit mondott-
az öszvérem gyűlöli a nevetést...még azt találja hinni,hogy rajta nevetnek.
vagyis ő kiállt az öszvéréért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!