Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy problémák vannak köztünk, vajon helyrehozható? (lent)
3 éve vagyunk együtt a barátommal. Én 22 éves vagyok, ő 31. 2 éve és 9 hónapja együtt is élünk a lakásomban. Én még tanulok, ő dolgozik. Mostanában sok viharfelhő gyűlt körénk, és nem tudom, át tudjuk-e hidalni a problémákat. :( Ma elmondta, hogy az elmúlt 2-3 héten minden nap órákig rágódott rajta, hogy szakítson-e velem vagy ne... Értelmetlen hülyeségeken veszekszünk, pl. ő nem tudja elviselni, hogy én "sokáig" készülődök indulás előtt -értsd.: sokáig= felöltözök, kihúzom a szemem, pisilek, fogat mosok, megetetem a macskát, lenyomom a konvektort, kicsit összerámolok, mert szeretek a rendezett lakásba hazajönni, maximum 30 perc. De az már neki rengeteg, és emiatt minden induláskor összeveszik velem. Pedig ha tudná, hogy más lányok csak ennyi ideig sminkelnek... Azt mondja, már nincs hozzám annyi türelme, mint amikor összejöttünk (?) Mert hogy 18 éves koromban még komolytalan voltam, remegtem ha megfogtam a fakanalat meg ilyenek. Azóta komolyodtam, és megtanultam (megtanított) főzni. Én csinálom az összes házimunkát a tanulás mellett, azt mondja, hogy ügyes vagyok benne. Meg összeveszik velem, hogy nem tudtam visszarakni a biciklimre a láncot (ezt a kérdést is én tettem fel: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap.. )
Borzasztó negatív, de ezt mindig rám fogja, hogy azért ilyen, mert én is ilyen vagyok... Mai példa: ma reggel felkeltünk, én nem aludtam jól, ezért kicsit nyűgös voltam, ráadásul reggelre megjött. Közölte, hogy elmegy számítógépet szerelni, én addig aludjak hogy ne legyek nyüszis. Ez volt 11-kor. Azt mondta, 2-ig hazaér. 16:10re ért haza... (Állítólag az ilyet bosszúból kapom azért, ha nem készülök el "időben"=10 perc...) Megbeszéltük, hogy valentin nap alkalmából csinál ő kaját, alig vártam, hogy hazaérjen, mert konkrétan megbeszéltük, mit szeretnénk enni. Haza is ért, és közölte, hogy menjünk el étterembe. Tudom, ennek más lány örülne, de sokkal jobban értékelem azt az ételt, amit ő csinál itthon, mint az éttermi kosztot. De mondta, hogy ő már nem kívánja amit itthon csinálna, ezért belenyugodtam, hogy jó akkor összekaparom magam (nagyon görcsöltem). Megírtam a barátnőmnek facebookon hogy de nincs kedvem, de a kedvéért elmegyek. Ő volt a gépnél, én meg mobilról írtam, erre elolvasta, és felkapta a kakit, hogy mi az, hogy nem akarok menni, ennek más örülne, és hogy már neki sincs kedve, elege van, alszik... Kb 1 órát könyörögtem neki, hogy menjünk ha akar, mert nem akarom, hogy éhes legyen. Mondtam, legyen meglepi az étterem, válasszon ő. Szintén egy órán keresztül nézelődött, majd közölte, hogy válasszak én, nem igaz hogy nincs véleményem. Itt már sírhatnékom volt és az a gondolatom hogy kiugrok az ablakon. Ő akar menni, és engem kérdezget akinek semmi kedve? Aztán miután szétb***sztuk egymás idegeit végre elindultunk, akkor már nem volt semmi baj...
Kb. 3 napja közöltem vele, hogy mától nem fogunk veszekedni: eddig be is jött, azt mondja, 2 napja indokolatlanul jó kedve van. De minden nézeteltérésért engem vesz elő, amikor a saját szemében a gerendát nem veszi észre... Tényleg minden apróságon összekapunk, lásd étterem, vagy bicikli lánc. De az is előfordult, hogy a garázsajtót nem tudtam becsukni, mert szorult, azért is olyan lecseszést kaptam, hogy öröm volt nézni. Nem tudom, van-e értelme folytatni a dolgot. Én is elgondolkoztam párszor, hogy mi lesz így... De azt mondja, azért maradt itt, mert szeret. Szóval az alapokkal elvileg nincs baj, csak nincs hozzám türelme. Szerintetek mi lenne a helyes?
A hobbiba azért szeretnem belekenyszeriteni magam, mert ki tudja, lehet a vegen meg megszeretnem. Meg alapbol se artana valami elfoglaltsag a 4 falon kivul.
Mondhatni az elso 2-2 es fel evben szerintem boldogok voltunk, csak most romlott el valami. Pedig szerintem mar kiismertuk egymast, igy nem igazan ertem hogy mi valtozott. Lehet, hogy tenyleg csak el akarta velem hitetni, hogy elhagy, de eleg elethu alakitas volt. A maga modjan tudom, hogy szeret engem, csak maga a szemelyisege is nagyon szelsoseges. Egy pelda ra, amit soha nem gondoltam volna: ugye 200%-ban kulonbozunk... Jott a kedvenc egyuttesem Magyarorszagra koncertezni, en meg mar honapokkal elotte orlodtem, hogy kivel menjek, de nem talaltam ra embert. O hidegrazast kap a zenejuktol, raadasul aznap 6-18ig dolgozott is. Aztan pedig 8 korul megis mondta, hogy oltozzek, indulunk. Anya kb. sirva koszongette meg neki, mert tudta, hogy ez mennyit szamitott nekem :) Lehet, hogy ez masnak aprosag, de szerintem egy nagyon szep gesztus volt.
Huha, ha kivulrol neznem, semmi jot nem mondanek ennyi baromsagra. De igy bentol nem latom annyira veszett ugynek.
Az egy lehetoseg az egesz biztos hogy 1. De meg is ertem, nem az o vilaga lenne konyorogni meg sirni az ajtomban ha megbanta. Ha egyszer elmenne, barmennyire hianyoznek neki se jonne tobbet vissza.
Szerintem nem fontos, kinek a lakasaban "huzom meg magam amikor ideges". Eleinte 1 evig nala laktunk, es lassan 2 eve koltoztunk az en lakasomba, mert jobb helyen van.
17-es, de latod, megis hozzamentel, valami oka csak volt. Az, hogy evekkel kesobb elvaltal meg velem is megtortenhet, de te is eltel a "mini hitlereddel".
18, milyen tipped van? Eleg rossz elete volt elottem, mindenki ertse, ahogy akarja. Kivancsi vagyok, te mit gondolsz a melyben gyokerezo gondnak, amit ki lehetne irtani (de jo lenne!). Korkulonbseg annyiban zavarja, hogy en meg nem dolgozom, bar nem is nagyon tudnek jelenleg (o egy gyarba akart volna TELJES ALLASRA elkuldeni mikozben nappali tagozatos foiskolas vagyok...? maig nem ertem)
Alapbol szerintem nem olvsssa, csak ha jon valami reflexbol, vagy nem tudom. De tolem aztan olvashatja is. Miert vagyok csicska? Mert amig napi 12 orakat dolgozik kitakaritok? O is tudna hova menni egyedul lakni sajat tulajdonaba ha szakitanank.
védjed nyugodtan, csk mert egyszer elvitt egy koncertre.
és akkor is csicska vagy. otthon ki csinálná neki? magának kéne.
szted az alapok rendben vannak? nincsenek alapok! nincs türelme? jaj kérlek.
amúgy minek jött össze egy 18évessel ha annyira zavarta hogy tapasztalatlan vagy? ... van itt egy csomó kérdés!
Amikor megismerkedtunk, nekem meg volt valakim, a mostani baratomert szakitottam vele. Tegnap azt mondta, hogy azert akart velem annyira osszejonni mert 1, tiltott gyumolcs voltam, 2, 18 eves baratno eleg nagy presztizs volt 28 eves koraban.. 3, mert "komolytalan" voltam, felszabadult, laza (epp erettsegi utani nyaron koltoztunk ossze) -ez szepen lassan felszivodott belolem eddigre. + hogy teljesen mas voltam/vagyok mint a tobbi kortarsam, es ez meg mindig nagyon tetszik neki. Osszesen 2 emberrel fekudtem le, ez szerintem is ritka manapsag. Felelossegteljesebb vagyok, huseges, megbizhato amit mar egy 30+ ferfi keres egy noben.
De ne haragudj, azert vagyok csicska mert elvegzem a hazimunkat amikor o is el tudna? Mi az hogy otthon ki csinalna meg? Ha szakitanank nyilvan o, mert egyedul elne, de ennek mi jelentosege van? Nem kene semmit csinalnom vagy mi?... Ez egy parkapcsolat, egy kozosseg, ahol ki vannak osztva a feladatok. Hogyan varhatnam el tole ennyi melo mellett hogy a hazimunkat is o csinalja? Nem ertem mit akarsz ebbol kihozni. Pedig epp elkonyveltem volna hogy csak milyen normalis valaszokat kaptam es hogy tok pozitiv.
arra gondoltam, hogy ha külön megy akkor otthon neki kell majd megcsinálni.
egy trófa vagy ill. voltál neki, 18éves firss húsika egy 30éves pasinak, ennyi. de nem vesz komolyan.
de itt hiába írjuk le, te véded. de nyugodtan, hidd el senkinek nem kéne egy ilyen óvodás 30 éves... összepakol, és akkor 5p múlva visszamegy? te voltál egy idióta, hogy akkor beengedted! lelkileg be vagy fenyítve! gondolom te se akarod otthagyni, mert nem akarsz másokkal ismerkedni!
Gyerekként jó voltál, alkalmazkodó, betanítható... felnőtt nőként már túl nagy kihívás kezdesz lenni neki, ezért próbálja letörni az önbizalmadat.
Azt ne engedd... viszont akkor esélyes, hogy lelép (ha van hova mennie???)
" A hobbiba azért szeretnem belekenyszeriteni magam, mert ki tudja, lehet a vegen meg megszeretnem."
Belekényszeríted.
Hm.
Kénszeríted?
Figyelj Drága, gondold már végig a működő dolgokat ebben a kapcsolatban. Empátia van?
Kommunikáció?
Szex rendben van vele?
Szerinted tisztel ez az ember téged?
De elvitt egy koncertre...
Eltelik pár év,lelkileg teljesen kicsinál,mire kirakod, aztán örülhetsz, ha a 3.xre összeszeded magad mentálisan.
Egy önző, manipulatív szemét a barátod,majd rájössz idővel.
Egy 30 éves pali már tudja mit kell mondani egy 20 éves csajnak...
Lehet nem véletlenül nem volt barátnője közel 30 éves koráig.
Gondolkozz! :)
nekünk pl tök más hobbink van. de van közös elfoglaltság is. ez a jó, van külön idő de együtt is.
én kevesebbet melózok, DE mégis ő is takarít, mosogat. igaz főzni nem szokott, de a hétvégi reggeli mindig az ő kiváltsága:) és nem hal bele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!