Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ha az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha az új párotoknak sokkal kisebb lenne a penisze mint az elozonek? Fontos!

Figyelt kérdés

Teljesen kétségbe estem , mert nem várt dolog ert engem. Még nem szexeltunk , de volt ez-az , es eloszor nem tudtam elhinni , de fele akkora es pláne az, hogy fele olyan vastag is , mint amilyen volt az elozo páromnak vagy az az előttinek . Az a baj, hogy nagyon szeret , mindennel elhalmoz , tökéletes lenne, es csak ez lenne az egyetlen akadálya a dolognak , eddig en is kívántam s minden, de mióta ezt megláttam / ereztem , teljesen elmúlt , sőt, nem tudom elképzelni , hogy erek ujra hozza . Ráadásul a volt párommal is elo jöttek az emlékek , higy mikyen jó volt az agyban , s biztos így most nem lesz ettol ...

Nagyon kétségbe vagyok esve , ez elfordult e mar másnál , s ha lefeküdtek mégis , mi volt a tapasztalat ?!

Az ajulas kerülget ha belegondolok , hogy ezert szakítanom kell vele mar az elején , nem tudom mi lenne így, van e megoldás .

Komoly válaszokat szeretnek !

22L

2016. febr. 11. 10:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már 19.-es,felesleges itt bizonygatnod mekkora nőstény vagy,lehet intim tornázni nagyon hasznos is,de 40 évesen szülések után soha nem lesz olyan puncid mint egy tinilánynak,kár ezzel hülyítened a népet.
2016. febr. 11. 12:48
 22/29 anonim ***** válasza:
Napi agytröszt megjelent a kérdezőben. :D Le kell kúratni magad vele, lehetséges, hogy rápörkölne az exedre tudásban. Amíg nem próbálod, nem derül ki. Amúgy ezzel az erővel rád is mondhatná, hogy milyen kicsik a dudáid, akármekkorák is, ha ő a hatalmasra indul be. ;)
2016. febr. 11. 13:57
 23/29 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább próbáld ki és aztán beszélj! Bár egyetértek néhány előttem szólóval, miszerint nálad hiányoznak az érzelmek és ez lehet a legnagyobb gond!

Egyébként voltam ilyen szituban és jó volt, főleg orál terén nagyon jól teljesített!

2016. febr. 11. 19:36
 24/29 A kérdező kommentje:

A mell azért picit más, mint ott lent, a melles dolog olyan mintha az lenne a baj , hogy nem kockás a hasa vagy nem olyan izmos, magát az érzést a szexben nem befolyásolja, míg a hüvely/ pénisz típusa igen!

Igen gondolkodás nélkül belemennék vele az egészbe, emberileg 10/10 , külsőre is, mindenben,de nem szeretném őt összetörni ez miatt, tudom, hogy hülye vagyok, de valamiért taszítónak találom , ha olyan kicsi.

2016. febr. 11. 19:36
 25/29 A kérdező kommentje:

Nem hiányoznak az érzelmek, vagyis én még nem vagyok belé szerelmes, de az tudnék lenni a belső értékeit , külsejét tekintve, nagyon vonz és szeretem is.

Ő nyilván sokkal jobban oda van értem,, ezért szakad meg a szívem, hogy egy ilyen felszínes kis dolgon kell elküldenem őt, egyszerűen nem megy, borzasztó nagy szemétnek érzem magam, de nem merem bevállalni sem, nem tudom milyen érzés lehet , hogy ennyivel kisebb.

Attól félek, hogy elkezdjük, és nem érzek semmit, nem érzem úgy, ő élvezi, én meg közben bepánikolok, és inkább leállítom.

Ezért lettem volna kíváncsi, milyen érzés a kisebb mérettel csinálni...

2016. febr. 11. 19:39
 26/29 anonim ***** válasza:

Ha leállítod akkor ez van, megbeszélitek, esetleg kipróbáltok más pózt...

Te ennyire gyerek vagy?

2016. febr. 11. 20:22
 27/29 anonim ***** válasza:

Ha ennyit totojázol meg rettegsz, nem akarod megbántani, miegymás, ennyi erővel, ne is keress párkapcsolatot mert nem neked való. Akkor akassz egy táblát a nyakadba, Nagy f.@szt akarok! felirattal.

Te gy bizonytalan, szerencsétlen, éretlen bolond lányka vagy. :D

2016. febr. 11. 23:32
 28/29 anonim ***** válasza:

Egyébként, te csak ámítod szerencsétlen srácot, meg magadat is. Te csak szexre vágysz. Idealizáltál magadnak egy nagyobb méretű f.@szt, mert csak azzal volt dolgod és ahhoz szoktál.

Ez a kapcsolat részedről milyen? Szánalomból vagy vele? Csak legyen valaki melletted? Még szerelmes sem vagy.

Mit akarsz akkor? Magad sem tudod.

2016. febr. 11. 23:39
 29/29 anonim ***** válasza:

Egyetértek Masterthieffel. Nézd, ez egyszerűen hiedelem addig, amíg ki nem próbálod. Honnan tudod, hogy alig éreznéd? A hüvely nem tágul szét 25 éves korára egy nőnek, hogy ne érezze. Jó nyilván van, ha extrém vékony valakinek, akkor az okozhat érzetbeli problémát, de mi van, ha élveznéd? Nem bírom a rinyáló embereket, akik félnek belevágni a tapasztalatszerzésbe. Hálistennek nekem nincsenek ilyen méretproblémáim, de ha lenne, biztos értékelném, hogy szex közben elmondanád, hogy mi a gond, mintha meg sem próbálnád velem.

Szóval tégy egy próbát. Nem hiszem el, hogy ezen múlna a kapcsolat sikere. Tudod, ezzel az erővel mi férfiak is panaszkodhatnánk a nők fizikai tulajdonságaira. Pl. hogy oké, a mell nem fontos ilyen téren, de ha olyan picike melled lenne, hogy alig éreznénk, amikor megcsókoljuk, vagy konkrétan semmid nem lenne, neked hogy esne, ha ezt ráolvasnánk a szemedre keményen?

2016. febr. 11. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!