Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha az új párotoknak sokkal kisebb lenne a penisze mint az elozonek? Fontos!
Teljesen kétségbe estem , mert nem várt dolog ert engem. Még nem szexeltunk , de volt ez-az , es eloszor nem tudtam elhinni , de fele akkora es pláne az, hogy fele olyan vastag is , mint amilyen volt az elozo páromnak vagy az az előttinek . Az a baj, hogy nagyon szeret , mindennel elhalmoz , tökéletes lenne, es csak ez lenne az egyetlen akadálya a dolognak , eddig en is kívántam s minden, de mióta ezt megláttam / ereztem , teljesen elmúlt , sőt, nem tudom elképzelni , hogy erek ujra hozza . Ráadásul a volt párommal is elo jöttek az emlékek , higy mikyen jó volt az agyban , s biztos így most nem lesz ettol ...
Nagyon kétségbe vagyok esve , ez elfordult e mar másnál , s ha lefeküdtek mégis , mi volt a tapasztalat ?!
Az ajulas kerülget ha belegondolok , hogy ezert szakítanom kell vele mar az elején , nem tudom mi lenne így, van e megoldás .
Komoly válaszokat szeretnek !
22L
Nem kell a kampány, hogy a méret nem számít!
Most tegyük fel, hogy a csajnak eddig csak olyannal volt dolga, akinek 20 cm hosszú, és jó vastag. Ha ennek veszed a felét, akkor az 10 cm, és elég vékony. Az már kicsi.
És akkor nézzük azt, hogy a kérdező eddig átlagos mérettel találkozott, ami legyen mondjuk 15 cm. Ennek a fele mindössze 7,5 cm, lemértem: ekkora a hüvelykujjam.
Ebben az esetben teljesen normális, ha úgy gondolja, hogy túl kicsi lesz, és nem fog érezni semmit. Lehet egy ilyen 7-8 centis, vékony kukival döngetni, mint a nyulak, akkor se sokat fog érezni.
Egy próbát megér. Egye fene, ebben még kiegyezhetünk. De ha csak a pasi nem virtuóz nyaligátor, akkor nem lesz nagy élmény.
És akkor azzal a tudattal szakíthat a pasival, hogy tényleg sza.r volt a szex, de legalább egyszer megvolt.
Kérdező: szerintem csak azért ne forduljon meg eggyel több pasi az ágyadban, mert nekiállsz lelkizni. Ha kicsi, akkor kicsi. Szakíts vele, valami más indokkal, és ne tudja már elmondani, hogy te is megvoltál neki. Egy alkalomnál több úgysem lenne.
Probáld ki vele...nem tudhatod milyen. Ha nem jó az ágyba hagyd ott.
De ha így álsz hozzá megsem érdemled őt. Ak menyj szépen vissza az exedhez!
Figyelj, nőként mondom, hogy ha neked nagy méretre van szükséged, akkor a hiba a TE készülékedben van.
Egy egészségesen működő hüvely bármilyen méretű péniszre rá tud szorulni, szinte vákuumként, és így élvezetet tud okozni. Akkor nem okoz élvezetet a kisebb méret, ha a hüvelyizmok lazák, ezt pedig lehet orvosolni intimtornával. A saját érdekedben jobban jársz, ha nem a pasi méretével foglalkozol, hanem a saját hüvelyed állapotával, mert ha egy kisebb méretet nem tudsz élvezni, akkor egy idő után már a nagyobbat sem fogod tudni.
Nem tudom milyen erzes kicsivel , epp ezaz . Eddig nyilvan 16 fölött volt a szam amivel talalkoztam , 17-20 cm es vastag , igazabol a vastagság hiánya jobban zavar mint a hossz , valamiert undor támad bennem a kicsi iránt . Tudom, hogy gaz de nem tudok mit tenni . En oralt szeretem nagyon, de a kicsivel azt sem tudom elképzelni , olyan semmilyen ... Mellesleg ha a kisebb hossz nem is lenne baj , a vastagságról mar nem tudom ezt elképzelni hiszen nincs meg az a kellemes feszítő erzes amihez szoktam évekig , megjátszani tenyleg nem tudnám ...
Nem tudom adjak e neki egy esélyt , mert mindenféle választ kaptam . Nyilvan utana rossz lenne nagykn szakítani mert nálunk ez egy komolyabb dolog , nem sima " randi es osszejottunk " dolog , tobb eves múlt , mely érzelmek ...
"22 éves vagy, több pasival a hátad mögött és ezen agoniszálsz? "
Pont hogy azok a nők problémáznak ezen, akik n+1 számú hapsival összefeküdtek már. Ezért van jelentősége annak, hogy miylen az előélete az adott csajnak iylen téren, mert minél több férfival volt előtted, annál nagyobb a valószínűsége, hogy lepattan. Látod, itt írja, hogy 1 perc alatt elműllt a "szerelme"...egy ilyen fasság (haha) miatt.
Egyébként az átlagos férfiméret 13 centi. Azt azért figyeljétek hogy a csaj minimum 17 centiről dumál...
Azt se tudod, milyen, de már most ki vagy tőle borulva...
Így valóban nem sok értelme van belevágni.
Normális hozzáállással azt mondanám, próbáld ki, és kiderül, összeilletek-e, de mivel így bemagyarázod magad, hogy undorító, meg úgyis szar lesz, inkább szakíts most, minthogy később tönkretedd a srácot.
Páromnak viszonylag kis méretekkel bír ilyen téren. Imádom és élvezném vele a dolgot, viszont volt egy hozzád hasonló exe, akitől mást se hallott, hogy ő mennyire gyenge... Konkrétan lelkileg kasztrálta a srácot. Mikor összejöttünk, hónapokig hallgattam, hogy ő úgyse lesz elég jó nekem, mert túl kicsi, mert nem megy úgy, és bizony a mai napig küszködünk emiatt, holott ha "véletlenül" elengedi magát, ő is és én is piszkosul élvezzük.
Egyébként halkan hozzáteszem, milliószor jobban élvezem a szeretkezést, mint a duplaméretű exszel, pedig eleinte (főleg a folyamatos szabadkozást hallgatva) voltak aggályaim a dologgal kapcsolatban. Ugyanúgy jó, ugyanúgy tudom élvezni, sőt! - és ha már orállal példálóztál, az is szuper, hogy nem fulladozom közben, mert torkon akar dugni... :)
A baj itt kezdődik: "Az a baj, hogy nagyon szeret , mindennel elhalmoz"
Te szereted őt? Őszintén, szerelemből? Vagy csak tök jó mert van valaki aki körbe rajong...
Ha igazán szeretnéd akkor olyan kémia lenne köztetek hogy már attól orgazmus közelben lennél mikor a ruha még csak le sem került rólatok. Nagyobb indok szakításra, hogy nincsenek érzéseid iránta mint az h kisebb a mérete mint amihez eddig szoktál.
# 15: Ebben óriásit tévedsz, egyáltalán nem korfüggő. 41 éves vagyok, és olyan szűk, hogy a páromnak minden egyes behatolásnál meg kell küzdeni, még egy pózváltásnál is (de utána már nagyon élvezi, hogy ráfeszülök).
És volt olyan exem, akinek saját bevallása szerint a tőlem 15 évvel fiatalabb, szüzességét frissen elvesztő előző barátnője háromszor volt nálam tágabb.
A hüvelyizomzat működése NEM függ sem a kortól, sem a szülések számától. Ez genetika és edzettség kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!