Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha az új párotoknak sokkal kisebb lenne a penisze mint az elozonek? Fontos!
Teljesen kétségbe estem , mert nem várt dolog ert engem. Még nem szexeltunk , de volt ez-az , es eloszor nem tudtam elhinni , de fele akkora es pláne az, hogy fele olyan vastag is , mint amilyen volt az elozo páromnak vagy az az előttinek . Az a baj, hogy nagyon szeret , mindennel elhalmoz , tökéletes lenne, es csak ez lenne az egyetlen akadálya a dolognak , eddig en is kívántam s minden, de mióta ezt megláttam / ereztem , teljesen elmúlt , sőt, nem tudom elképzelni , hogy erek ujra hozza . Ráadásul a volt párommal is elo jöttek az emlékek , higy mikyen jó volt az agyban , s biztos így most nem lesz ettol ...
Nagyon kétségbe vagyok esve , ez elfordult e mar másnál , s ha lefeküdtek mégis , mi volt a tapasztalat ?!
Az ajulas kerülget ha belegondolok , hogy ezert szakítanom kell vele mar az elején , nem tudom mi lenne így, van e megoldás .
Komoly válaszokat szeretnek !
22L
Figyelj, hacsak nem mikropéniszről beszélünk, a szex minőségét önmagában kevéssé befolyásolják a méretek. Ott vannak az ázsiaiak, nekik eleve kisebb, mégis jól elvannak :)
Egy esélyt azért adhatnál neki...
Én is úgy gondolom, hogy egy próbát megér.....ha szex közben nem érzel semmit és nem tudsz elélvezni vele, akkor elköszönsz és nem magyarázkodsz!!!!
Nem passzoltok össze szexuálisan, sajnos előfordul az ilyen.
38F
Nekem régen volt egy egy éjszakás kalandom, a fiúnak nem volt kicsi, de valahogy nem tudtam élvezni.
A jelenlegi barátomnak, tőle kisebb van, de olyan jó vele, mindenemet ismeri, tökéletes.
22 éves vagy, több pasival a hátad mögött és ezen agoniszálsz?
Azt hiszem az itteni trollok tanulhatnának tőled, mert ez a kérdés nagy vicc! :D
Nem is kell előfizetned a RTL-re, Barátok Közt meg Rosalinda... pfff. Te máris nagyobb drámát csinálsz magad körül, mint indokolt lenne!
Nos, a válaszom a kérdésedre: igen, szar lesz vele az ágyban. Mert úgy indulsz neki, hogy kis kukac és úgysem lesz jó. Szóval szerintem enged el szerencsétlen pasit, aki jobban fogja szeretni nálad.
De ha mégis erőt vennél magadon, akkor annyit elmondok, hogy sok olyan póz is létezik ahol a kisfarok kb kitölti a lányt is, és bőven elég neki ami van. És amúgy egy kis farkő pasi, ha tud az nálam inkább bónusz lenne, mert mehetne vele a vad hancúr. Nem kell olyan dolgokra figyelni, hogy nem csinálja durván, mert fáj a méhszájam, hanem lazán végiglovagolnám vele a vadnyugatot.
De te tudod... :D
Nekem volt ilyen.
Mit csináltam? Semmit.
Nem ezen múlik hogy élvezed-e... Volt olyan (sok) alkalom hogy a kicsivel sokkal de sokkal jobb volt mint a naggyal.
Biztos van olyan hogy valakinek ez nem elég de szerintem ha nem extrém kicsi (mondjuk 10 centi alatt talán?...) akkor nem lesz gond.
Ezzel sajnos csak az tud együttérezni,aki már tapasztalt hasonlót.
Én tapasztaltam már, voltam kapcsolatban is,minden jó volt és beletörődtem, hogy kicsi volt neki.. Egy idő után persze,már gond volt. Nem ez miatt, hanem más miatt szakítottam,de utána lett olyan párom,akinek nagyobb volt,és a szex is jobb volt. Nehéz kérdés,én a helyedben nem mennék bele a kapcsolatba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!