Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Friss, pár hónapos kapcsolatod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss, pár hónapos kapcsolatod van, de kiderül, hogy a társad súlyos betegségben szenved. Támogatnád, vagy otthagynád?

Figyelt kérdés
Az elkövetkezendő évek kezelésekről, műtétekről, szenvedésről, félelemről, várakozásról és küzdelemről fog szólni. A kapcsolatotok még kezdeti stádiumban van, nem teljesen vagytok még összekovácsolódva.
2016. febr. 11. 01:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

#10 más az,amikor valaki beteg lesz,és egy friss kapcsolatban szakít,semmiképpen nem engedi,engedné,hogy az új párja ápolja,mintha az igazán együttérző párja akkor sem ápolná,ha az megkérné rá.

Remélem érzed a különbséget.

Amúgy magyarázhatod nyugodtan a bizonyítványt.

2016. febr. 11. 08:58
 12/27 anonim ***** válasza:

Milyen bizonyítványt? Nem én tettem fel a kérdést. Mi van, ha nem akar azzal a nővel maradni? Erkölcsi indokkal kényszerítse magát? Én nem akarnék olyan helyzetbe kerülni, hogy valaki kényszerből tartja elém a hánytálat.

A másik melletti kitartásra megesküdés a házasság intézményének felel meg. Pár hónap találkozgatás az felnőtt emberek esetében még csak nem is párkapcsolat.

2016. febr. 11. 09:41
 13/27 anonim ***** válasza:
Gőzöm nincs,de fordított esetben ha én lennék a beteg fél biztos nem várnám el,hogy velem maradjon a másik egy ilyen helyzetben.
2016. febr. 11. 11:48
 14/27 anonim ***** válasza:

Miből gondoljátok, hogy ezt a kérdést egy férfi tettel fel?

Az ám a helyzet, hogy a valóságban a nők szoktak ezen problémázni. A férfiak erős hőskomlexussal születnek, (tudjátok, legyőzik a sárkányt) ezért sokkal gyakoribb az esetükben, hogy kitartanak iylen szituációkban. A nők pedig pont lelépnek-annak ellenére, hogy azoka nők, akik soha nem kerültek iylen választás elé, az ellenkezőjét hazudják magukról-meg maguknak.

Kivételek persze vannak.

2016. febr. 11. 12:13
 15/27 anonim ***** válasza:

"Ebbe nem fér bele az, hogy drámázzak egy csaj mellett. Vidám szeretnék lenni, és élni az életemet, amely most kezdődik igazán. Szóval otthagynám valószínűleg. De persze finoman közölném vele a döntésemet."

Mert egy gyáva suttyó vagy. Biztos komoly sikereket fogsz elkönyvelni majd ezzel a hozzáállással férfiként: "á, én ezzel a problémával nem foglalkozom, inkább megpattanok előle" Főleg ugy, hogy ebben az esetben, valójában nem is a te problémádról van szó, ha pusztán arról, hogy valakit támogatsz. Rohadtul nagy feladat, tényleg.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, én személy szerint nem hogy nem hagynám ott, hanem konkrétan meg sem fordulna a fejemben ez az opció.

2016. febr. 11. 12:18
 16/27 anonim ***** válasza:
Szerintem pont a pasik lépnek meg a felelősség és teher elől.Meg lehet nézni,biztos ti is sok felhívást olvastok,hogy segítsünk xy-nak mert rákos,mert oxigén hiányos,mert súlyosan fogyatékos stb...az esetek 90%-ban az is oda van írva,hogy édesanyja egyedül neveli.
2016. febr. 11. 12:46
 17/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem nemfüggő. Egyébként nem értitek, hogy pont az a baj, hogy megfordult a fejében? Ha valakit szeret az ember, a társának tartja, akkor mellette akar lenni. De ha nem? Ha pont egy amúgy is vergődő vagy laza kapcsolatban történik ilyesmi? Szerintem szép, ha kitart a másik mellett ilyenkor az ember. Aki azt írta, hogy nem nagy feladat, nem tudja, mit beszél. De ha nem olyan erős a kapcsolat és kötelék, akkor magára erőltetni a kitartást vajon jó-e?
2016. febr. 11. 13:03
 18/27 anonim ***** válasza:
Pontosan tudom mit beszélek.
2016. febr. 11. 13:14
 19/27 anonim ***** válasza:
Neked kell eldöntened, hogy támogatod-e vagy sem. Egyre viszont figyelj! Ne szánalomból maradj mellette!
2016. febr. 11. 20:12
 20/27 anonim ***** válasza:
Én ezt egyszer már átéltem, 2 hónap járás után derült ki, hogy a srác rákos (nem titkolta). Műtét, kemo, sugárkezelés, gyógyultnak nyílvánítás, majd rosszullét és több áttétet találtak. Másodszorra már "csak" kemoterápia és sugárkezelés. Mellette voltam végig. Azóta már nem vagyunk együtt. Ezzel a tapasztalattal azt mondom, hogy nem csinálnám újra végig, nagyon sajnálom, de egy friss kapcsolatban nem tartanék ki mellette.
2016. febr. 11. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!