Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss, pár hónapos kapcsolatod van, de kiderül, hogy a társad súlyos betegségben szenved. Támogatnád, vagy otthagynád?
#10 más az,amikor valaki beteg lesz,és egy friss kapcsolatban szakít,semmiképpen nem engedi,engedné,hogy az új párja ápolja,mintha az igazán együttérző párja akkor sem ápolná,ha az megkérné rá.
Remélem érzed a különbséget.
Amúgy magyarázhatod nyugodtan a bizonyítványt.
Milyen bizonyítványt? Nem én tettem fel a kérdést. Mi van, ha nem akar azzal a nővel maradni? Erkölcsi indokkal kényszerítse magát? Én nem akarnék olyan helyzetbe kerülni, hogy valaki kényszerből tartja elém a hánytálat.
A másik melletti kitartásra megesküdés a házasság intézményének felel meg. Pár hónap találkozgatás az felnőtt emberek esetében még csak nem is párkapcsolat.
Miből gondoljátok, hogy ezt a kérdést egy férfi tettel fel?
Az ám a helyzet, hogy a valóságban a nők szoktak ezen problémázni. A férfiak erős hőskomlexussal születnek, (tudjátok, legyőzik a sárkányt) ezért sokkal gyakoribb az esetükben, hogy kitartanak iylen szituációkban. A nők pedig pont lelépnek-annak ellenére, hogy azoka nők, akik soha nem kerültek iylen választás elé, az ellenkezőjét hazudják magukról-meg maguknak.
Kivételek persze vannak.
"Ebbe nem fér bele az, hogy drámázzak egy csaj mellett. Vidám szeretnék lenni, és élni az életemet, amely most kezdődik igazán. Szóval otthagynám valószínűleg. De persze finoman közölném vele a döntésemet."
Mert egy gyáva suttyó vagy. Biztos komoly sikereket fogsz elkönyvelni majd ezzel a hozzáállással férfiként: "á, én ezzel a problémával nem foglalkozom, inkább megpattanok előle" Főleg ugy, hogy ebben az esetben, valójában nem is a te problémádról van szó, ha pusztán arról, hogy valakit támogatsz. Rohadtul nagy feladat, tényleg.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, én személy szerint nem hogy nem hagynám ott, hanem konkrétan meg sem fordulna a fejemben ez az opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!