Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érzem azt, hogy jelenleg...

Miért érzem azt, hogy jelenleg súlyos betegségben haldokló anyám akiért hosszú évek óta aggódom, annak ellenére, hogy nem volt valami jó gyerekkorom, de maximálisan ápoltam, és hazaszerettem volna hozni "meghalni"de késő, bűntudatot ébreszt bennem?

Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha valóban minden tőled telhetőt megtettél, akkor az érzés a tehetetlenség érzése.
2014. júl. 25. 13:48
 2/3 A kérdező kommentje:
kérlek bővebben írd le őszintén milyen tehetetlenség.Köszönöm.
2014. júl. 25. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Pont azért mert az anyád sok olyan eset van, ahol a gyerek jobban szereti a szüleit, mint a szülei őt szerintem azért van bűntudatod mert legbelül úgy érzed, hogy ez a törődés csak egyoldalú. Én a helyedben nem tenném meg ugyanezt, ha hasonló anyám lenne, aki gyerekkoromba nem fogalkozott velem. Az én nagymamám is hasonló volt a betegsége előtt nem fogalkozott velem a többi unokájával viszont igen hozzám soha nem szól egy jó szót sem, amikor beteg lett majd később meghalt a szüleim elvárták volna tőlem, hogy elmenjek a temetésére, de én nem mentem el, mert úgy gondolom, hogy nem érdemelte volna meg és nekem is van azért méltóságom, aki a húsát megette, a csontját is egye meg.
2014. júl. 25. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!