Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze vagyok zavarodva, kicsit hosszú lesz, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A párommal már 3 éve vagyunk együtt, ám tegnap este valami megtört nála és bevallotta, hogy a kapcsolatunk előtt 1x volt prostival, gumival csinálták, de gumi nélkül orálozott a csaj.

Nos én itt elfehéredtem, ugyanis bogyót szedek, tehát egyáltalán nem védekezünk nemibetegség ellen, ha úgy vesszük.

Átfutott az agyamon, hogy rengeteg férfit lekapott már a prosti, és a páromat is, aztán én meg itt szexelek vele, valahogy elment tőle a kedvem, teljesen megundorodtam tőle, kértem, hogy csináljon egy HIV tesztet legalább, de nem hajlandó erre.

Mit tegyek? Elkaphattam valamit? Ő fertőzőtt lehet esetleg? A "szakítás" "költözz el" és hasonló véleményeket kérlek mellőzzétek.

2016. febr. 10. 22:59
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
6%
És már ne haragudj, valakinek ezt is ki kell mondania: te állításod szerint három év alatt 20x voltál gombás, hat cisztád volt... és az milyen higiéniás állapotot feltételez? Kész csoda, hogy te álltál előbb elő ezzel a megundorodtam szöveggel.
2016. febr. 11. 00:05
 22/41 A kérdező kommentje:
Napi 2x fürdöm köszönöm, az alsóneműim pamutból vannak és 90 fokon mosom
2016. febr. 11. 00:13
 23/41 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen, lehetséges immunrendszeri gyengeség áll a háttérben.

Mondjuk ilyet még nem is hallottam, hogy 20x gombás lenne valaki... ha már 2-3x az, akkor bakker elmegyek egy maszek nőgyógyászhoz kivizsgáltatom magamat, mert ott nem oké valami.

Ha jól látom SZTK-n kívül nem történt semmi... elmondom az SZTK-ban csak meghalni lehet, én inkább fizetek 5-10000 Ft-ot de legalább rendesen megvizsgálnak.

Neked nem ér meg ennyit az egészséged?

2016. febr. 11. 00:15
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért szép kis kommentek születtek. Kég hogy a kérdező menjen el szűrésre... nem Ő volt mással, hanem a pasi. Persze szerintem elmehetnétek ketten, együtt. Én legalábbis, ezt tenném.

Azt ne mondjuk, hogy a világ legtermészetesebb dolga prostihoz menni és azt sem, hogy ha valaki ebből fedezi a tanulmányait. Én felszolgáló voltam akkoriban és köszönöm jól kijöttem a pénzből és nem kellett másnak a farkát magamba fogadnom ehhez. ;-)

Elég elgondolkodtató amúgy, hogy ennyiszer volt gombás fertőzésed.. Szerintem egy normális nőgyógyászhoz is el kéne menned. Én azonnal kimentem a rendelőből, amint mondta, hogy csak úgy felír egy fog.gátlót.

A lényeg: Győzd meg, hogy ketten csináljátok meg a teszt(ek)et és akkor mindenki nyugodtabb lesz.

2016. febr. 11. 06:26
 25/41 anonim ***** válasza:
69%
Hát engem most nagyon le fognak pontozni, de nem baj. Szerintem teljesen jogos a kiakadásod, én is hasonlóképpen reagálnék. A kedvem is elmenne, ha elmondaná, hogy már volt prostival, nem csak azért, mert összefeküdt egy undorító nővel, hanem mert ennyire nem nézi magát semmibe, hogy képes elmenni egy prostihoz,tehát emberileg is hatalmasat csalódnék. Amúgy simán lehet, hogy elkaphattál valamit tőle..de az is lehet, hogy nem. Mindenképp el kéne menni mindkettőtöknek kivizsgálásra. Amúgy én már azt sem tudnám megbocsátani, hogy úgy ment bele a gumi nélküli szexbe veled, hogy ezt elhallgatta, tehát leszarta, hogy esetleg megfertőz valamivel, ez is sokat elárul róla. Amúgy egy barátnőm így kapta el a HPV-t és egyéb nyalánkságokat, azóta a srác sehol, ő meg szenved, mert nem igazán jön össze a baba a férjével.. Szóval szerintem ha ő nem akarja kivizsgáltatni magát, akkor te mindenképp..és ebben az esetben én otthagynám..
2016. febr. 11. 06:41
 26/41 anonim ***** válasza:
Én mint lakásos prostituált mondom neked: a vendégeim 99 százaléka tiszta,kultúrált átlag ember.Lehet pont a szomszédod vagy a munkatársad vagy a nagybácsid.Aki ápolatlanul érkezik annak alapból kalap kabát viszlát.A vendégeimnek kötelező tisztálkodni mielőtt hozzám érnek,én is így teszek.Gomba és baktérium ölő intim mosamodót használok,rendszeresen járok szűrésre.Van hagyományos szakmám is,meg nem mondanád rólam,hogy az vagyok ami.Ha a párod hozzám hasonló lánynál volt szinte teljesen esélytelen hogy bármit is elkapott volna.
2016. febr. 11. 08:52
 27/41 anonim ***** válasza:
36%
Azért agyam eldobom...most nem is az hogy prostinál volt, de mia az hogy még a kérdező menjen el orvoshoz? Mi az hogy neked is csak egy tűszúrás? Hát komolyan nem semmi..Bocsánatot ne kérjen a kérdező térdenállva a pasijától. Ez nonszensz. Ha már ilyen szóbajött akkor igenis a pasi menjen el megnyugtatásul orvoshoz, ha meg nehezére esik mert a pici lelkét bántja akkor meg annyit is ér.
2016. febr. 11. 09:21
 28/41 anonim ***** válasza:
66%

Te nagyon ostobenkó lehetsz. Az ő egészsége akkor őneki kell elsősorban SDT szűrésre menni.

Minél előbb! Sőt azonnal egy maszek nőgyógyászhoz mielőbb.

Csak, hogy nyomatékosítsam, a gombás fertőzés és a ciszta nem normális ilyen mértékben. Azonnal kivizsgálás.

2016. febr. 11. 10:51
 29/41 anonim ***** válasza:
76%

Az nyilvánvaló baromság, hogy egy szopástól egy hapsi BÁRMIT is elkaphat. Több baktérium van a kezén bmeg, amikor pisál vele. (egyébként el sem hiszem, hogy ennyire hülye emberek létezek)

Az viszont nem lehet véletlen, hogy neked kérdező, ennyi problémád van intim részen. Szerintem a hapsid tuti biztosan rendszeresen félrekefél random nőkkel, és viszi neked ajándékba a csinos gombákat. 20 az nagyon nagyon sok. Még annál is több...

De mégegyszer, a 3 évvel ezelőtti témától tuti semmi bajod nem lehetett, meg neki sem. Szerintem a be nem vallottaktól már annál inkább.

Ja és neked kell elmenned vizsgálatra. A figurát nyilván nem kényszerítheted iylesmire.

2016. febr. 11. 12:38
 30/41 anonim ***** válasza:
67%

Egyébként a gombás fertőzés HIV-től legyengült immunrendszer miatt is kiújulhat állandóan. Ennyiszer biztosan immunológiai háttérre gyanakodnék.

Szóval tipli szűrésre... és nőgyógyászhoz. HIVtől meg nem kell félni, küszöbön állnak a gyógymódok. És mai gyógyszerekkel is el lehet élni még sokáig.

2016. febr. 11. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!