Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze vagyok zavarodva, kicsit hosszú lesz, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A párommal már 3 éve vagyunk együtt, ám tegnap este valami megtört nála és bevallotta, hogy a kapcsolatunk előtt 1x volt prostival, gumival csinálták, de gumi nélkül orálozott a csaj.

Nos én itt elfehéredtem, ugyanis bogyót szedek, tehát egyáltalán nem védekezünk nemibetegség ellen, ha úgy vesszük.

Átfutott az agyamon, hogy rengeteg férfit lekapott már a prosti, és a páromat is, aztán én meg itt szexelek vele, valahogy elment tőle a kedvem, teljesen megundorodtam tőle, kértem, hogy csináljon egy HIV tesztet legalább, de nem hajlandó erre.

Mit tegyek? Elkaphattam valamit? Ő fertőzőtt lehet esetleg? A "szakítás" "költözz el" és hasonló véleményeket kérlek mellőzzétek.

2016. febr. 10. 22:59
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Mármint úgy értem, amikor kiderültek ezek a nemiszerv problémák, hogyhogy nem csináltak HPV mintavételt? ez teljesen alap.
2016. febr. 10. 23:16
 12/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom, sztk-s nőgyógyász elég bunkó mindenkivel, mielőtt a fogamzásgátlót felírta, nem küldött el semmilyen vizsgálatra, "jó lesz ez neked" alapon írta fel és kb a 3. lett a jó, de most akkor is az a fő kérdésem, hogy hogyan vonzódhatnék hozzá megint szexuálisan?
2016. febr. 10. 23:19
 13/41 anonim ***** válasza:
Én ezt nem látom akkora dolognak. Persze ha az első randin ezzel kezdi valaki lehet elhajtom de 3 év után? nagyobb bajod nem lesz mint eddig és eddig is pont ugyan ez a farok volt jelen az életedben. Semmi nem változott. Ha nem tudsz ezen túllépni (van akinek nem megy) el kell válni az útjaitoknak aztán ennyi. Nincs erre univerzális gyógyszer.
2016. febr. 10. 23:28
 14/41 anonim ***** válasza:
91%

Próbálj egy kicsit lazábban gondolkozni.

Gondolj bele, nem csalt meg. Higgy nekem nagyon sok férfi kipróbálta már a lakásos igényes lányokat csak nem vallják be. Ez pont nem a béna gáz férfiak játéka, hanem akik ki akarnak próbálni dolgokat, mielőtt megkomolyodnának.

Nyugodj meg, a barátod teljesen normális, ugyan az a férfi akibe beleszerettél. Sőt inkább baromi becsülendő, hogy el merte mondani, annak ellenére, hogy mindenki tudja ilyenről a legnagyobb hülyeség beszélni. Próbált őszinte lenni, ezt kéne értékelned inkább, kevés férfiben van ilyen gerinc, hogy ezt elmondja.

A prostit meg ne egy kivertfogú útszéli mónikának képzeld el, hanem mint a fodrászlány a szemközti szalonból. Kedves vidám mosolygós fiatal lány, aki megmasszírozza a férfiakat. Vagy egy kicsit többet. Sokan tökét gyűjtenek a boltjukra, vagy az egyetemet fizetik belőle. Van is egy Corvinusos ismerősöm, meg se mondanád róla...

Tehát képzeld azt, hogy volt egy egyéjszakás kalandja egy lánnyal, akivel aztán nem lett semmi... az égvilágon semmi különbség nincs köztük, csak az egyiket Julcsinak, a másikat Katának hívják. Ennyi.

Semmi nem változott, csak inkább őszinte próbált lenni. Ha így reagálod le, és még vársz tőle valamit, akkor soha a büdös életben nem lesz veled őszinte SOHA többé...

2016. febr. 10. 23:38
 15/41 anonim ***** válasza:
52%
Amiatt nem aggódsz, hogy 5 éve azt a Julcsát szopatta le a suli retyójában, akinek hetente kiveri a ragya a száját, s több időt tölt a fertőzőn, mint otthon, az utcán, a suliban, a munkahelyen együttvéve? :D Szóval csupán arra utalok, hogy rengeteg tök átlag szutyok kis ribi több redvát hordoz magában, mint egy hivatásos prostituált, akinek kötelezően kell megjelennie vizsgálatokon.
2016. febr. 10. 23:45
 16/41 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de most egy tesztbe nem lehet belehalni, csak egy tűszúrás, nem?
2016. febr. 10. 23:46
 17/41 anonim ***** válasza:
34%
Valóban pont annyi és pont annyi neked is. Nem hiszem hogy ezen kéne fönnakadni. Valószínűleg megsértődött mert ő megnyílt te meg támadtál. Idővel valószínűleg ő is máshogy gondolja majd.
2016. febr. 10. 23:50
 18/41 anonim ***** válasza:
28%
Azért elgondolkodtatóak az ilyen kérdések, hogy valóban érdemes-e őszintének lennünk a nőkkel, ha utána totál kiakadnak, hisztiznek, csalódnak, s ilyen tortúrát levágatnak...
2016. febr. 10. 23:53
 19/41 A kérdező kommentje:
Miután sok fiúnak az az elvárása, hogy egy nőn ne menjen át a fél falu, és ha ez kiderül, akkor egyből rib.nc, nők TÖBBSÉGE meg a prostitúcióhoz áll így hozzá, ilyen ez.
2016. febr. 10. 23:56
 20/41 anonim ***** válasza:
66%

Ipkisz Láb:

Nem elgondolkodtatóak egyáltalán. Hanem ezek már tények. Agyagtáblára kéne vésetni és elküldeni postán minden férfinek. :D

Én nagyon megtanultam a leckét. Volt szexuális dolgokról SEMMIT. Max annyit, hogy volt 2 barátnőm ekkor és ekkor és ennyi. "Nem szeretek erről beszélni".

Cserébe engem sem érdekel hogyan kúratta magát valami egyetemi bulin. Én azért látom rajta mennyire komolyodott meg, mit csinál éppen, mit tett le eddig az asztalra.

Van egy egészséges őszinteség, pl az csúnya hazugság ha megcsalod a párod... de ilyenekkel felesleges kelteni a feszkót, mert 10-ből 9 nő így reagálja le úgyis.

2016. febr. 11. 00:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!