Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha egy alvilági, kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy alvilági, kedves emberrel hozott össze a sors?

Figyelt kérdés

még nem volt köztünk semmi,csak nem tudom jó e.

kedves,figyelmes stb.Ti mit tennétek?32 é vagyok.

2010. márc. 30. 01:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyíetértek az előzőekkel.Ha még most is ilyen társaságban van,akkor ne számíts semmi jóra.Te is belekeveredsz a törvénytelen dolgokba.Az emberrablás sem kis dolog,a 8 év börtön sem,és úgy látszik,hogy ebből nem vonta le a szükséges konzekvenciákat.Neki a bűnöző társaság jobban megfelel,mint a tisztességesek.Ha ez neked is tetszik,akkor maradj vele.
2010. márc. 30. 07:08
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Helo,az én anyámnak is ilyen alvilági pasija van már vagy 5-6 éve mert apám el hagyot (elváltak) és én nagyon birom ezt az embert :) 17/F
2010. márc. 30. 08:35
 13/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat,és elgondolkodom rajta!
2010. márc. 30. 09:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a te helyedbe előre gondolkodnék.Nekem is volt ijen pasim,de akkor még fiatal voiltam ugymond (17) és akkor azthittem elég menő dolog.De amikor elkezdtek a rendőrök figyelni jöttek utánam mindenhová és nézték hogy kivel találkozok meg mit csinálok akkor elég terhes kezdett lenni a dolog.Aztán felkerestek már otthon is és kerdezősködtek,akkor kezdtem rájönni hogy ez nem kóser és hanyagoltam a pasit.Aztán megmondtam neki hogy inkább felejtsük el egymást mert nekem ez így nem megy.Ő megértő volt de nem biztos hogy neked is ekkora szerencséd lesz!
2010. márc. 30. 09:35
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is ügyelj! Lehet, hogy önmagábban jó ember, de mi van akkor ha a látszat csal. Nagyon relatív a dolog, vigyázz, nehogy bajod essen. Attól, hogy alvilági nem kell még elítélni, DE ügyelj, nehogy az alvilági módszerek kapcsolatodba felbukkanjanak stb. Isten áldjon!
2010. márc. 30. 10:51
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Bartha Zsolttal jársz ?:O
2010. márc. 30. 14:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretnéd tönkretenni a magad és jövendőbeli gyermekeitek életét,akkor nagyon gyorsan felejtsd el..

Ha pedig összejöttök és esetleg el akarod majd hagyni,az is lehet,hogy nem végzed teljes testi épséggel...Szóval gondold át.

2010. márc. 30. 15:18
 18/21 A kérdező kommentje:

még nem jöttünk össze,ne értsétek félre.

ma beszéltünk telefonon,ő ki akar szállni ebből az egészből.nem akarja csinálni már.családot stb szeretne.

nem én leszek aki gyereket szül neki,nem akarok férjhez menni,de ha járnánk az is nagy baj???

tényleg kedves,udvarias,mindent őszintén elmondott,olyanokat is amit nem szabadna.

miért őt hozta az utamba a sors?

köszönöm a válaszokat.holnap találkozni akart velem,de lemondtam.gondolkodom mindenen.

2010. márc. 30. 22:06
 19/21 A kérdező kommentje:

beszéltem vele ma.És azt mondta,ő már kiszállt ebből,ugy döntött mostmár elég.

DE 1 dolgot mindig is el fog vállalni.ha megbizást kap,hogy valaki tartozi valakinek,és az be kell fenyegetni,vagy esetleg bántalmazni.

Én komolyan nem tudom mi tévő legyek.szerintetek?????

2010. márc. 31. 13:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem első barátom drogdíler volt... Szerintem ha tényleg szeretitek egymást, meg lehet beszélni, hogy az a dolog amit csinál, az maradjon az ő dolga, téged hagyjon ki belőle... Mi így csináltuk egy darabig, aztán azt akarta h terjesszem én is, és szakítottunk... De jó volt ;)
2010. ápr. 4. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!