Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajok miért nem szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért nem szeretik a rendes pasikat?

Figyelt kérdés
Elsősorban lányok válaszát várom. Thx
2010. márc. 29. 22:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
A "mert uncsik" és hasonlóaknak mondom, hogy nem az a rendes pasi, aki egész nap otthon ül. Hanem aki pl hűséges, odaadó, és akire a barátnője számíthat. Attól még nyugodtan lehet mellette jól szórakozni, és találhat ki izgalmas dolgokat.
2010. ápr. 8. 19:48
 22/30 anonim ***** válasza:

Szerintem, kedves kérdező, nem azt értetted rendes pasi címszó alatt, hogy egésznap otthon ülsz, és sehova nem mész, meg hasonlók...csak mert páran ezt gondolták.

Sztem te ugy gondoltad, hogy olyan aki, nem egy menő-macsó típus, aki a plázacicákra hajt, hanem egy normális kedves lányra. És nem hinném azért, hogy ne lenne olyan lány még, aki anormális pasikat keresi.

Az ő táborukat gyarapítom én magam is. Csak az a gond, h sztem ezt én is megkérdezhetném a kérdést, csak persze az ellenkező nemmel..:) Szóval szerintem az a baj, legalábbis személye tapasztalat, hogy az ilyesmi emberek, mármint normális lány és fiú, nem találja meg egymást. Ezt a sors rendezi el sztem. Van akinek összejön, van akinek sajna nem...

Szóval én biztosan állíthatom magamról, hogy én nekem csak normális pasi kéne, mivel én is annak tartom magam..:) 18/L

2010. ápr. 8. 20:04
 23/30 A kérdező kommentje:

Köszi. De én meg azon tábort gyarapítom akik épp hogy nem a plázacicákra hajtanak. Sok sikert, és találj magadnak egy rendes pasit.

üdv

2010. ápr. 8. 20:09
 24/30 anonim ***** válasza:

20:04-es vagyok.

Én is azt mondtam, hogy szerintem te sem a plázacicákra buksz. Am köszi. És neked is sok sikert. :)

2010. ápr. 8. 20:22
 25/30 anonim ***** válasza:
mazoisták, azért
2010. ápr. 8. 21:28
 26/30 anonim ***** válasza:
Hogy miért nem szeretjük???? Azért mert az ilyen pasi általában megvárják hogy a csaj lépjen!!!!De jó lenne egy rendes "jóképű" pasit találni!!!!:P
2010. ápr. 8. 22:03
 27/30 A kérdező kommentje:
Ha ilyet akarsz találni akkor írj nekem:P
2010. ápr. 9. 00:41
 28/30 anonim ***** válasza:
mindenki a hamis kutyakat szereti nem a kedveseket amelyiknem ugat.
2010. ápr. 9. 07:43
 29/30 anonim ***** válasza:

22: 03-as vagyok!

Írd meg privibe a neved és majd látom!!!:P

2010. ápr. 9. 17:54
 30/30 anonim ***** válasza:
A rosszfiúk vonzóbbak a csajok számára. Kiváncsi vok,az első pofon után is ezt mondják?
2011. jan. 4. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!