Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajok miért nem szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért nem szeretik a rendes pasikat?

Figyelt kérdés
Elsősorban lányok válaszát várom. Thx
2010. márc. 29. 22:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
A magas időpreferenciájuk miatt.
2010. márc. 30. 10:13
 12/30 anonim ***** válasza:
48%

Ez hülyeség!!!

A csajok igenis szeretik a rendes pasikat,legalábbis a normálisabbak.

Bár ismerek pár csajt akik a balhés,roszfiúkat szeretik. Ez talán azért van mert a roszfiúk vonzóbbak,hamarabb magukra hívják a figyelmet,rámenősebbek,és nem olyan unalmasak ( a rendes pasik sem azok..sőt... :) ) Na az ilyeneket nembirom,és nemértem. Fogalmam sincs mi vonzó van egy roszfiúban,aki cigizik,iszik,esetleg még drogozik is, nagyképű, és inteligenciaja a 0 szintjen van. Hidd el,az ilyen pasikat a legtöbb csaj kerüli,és próbál inkább egy rendes,megértő,kedves,... pasit szerezni,aki szereti és tiszteli,és hűséges is hozzá. Az én párom is ilyen rendes és semmi pénzért nem cserélném le senkiért. Úgyhogy ne parázz a rendes pasik igenis kellenek,csak egy rendes csajt válasz magad mellé,aki olyen mint te,és nem lesz gond . :)

2010. márc. 30. 16:19
 13/30 anonim ***** válasza:
25%

a csajok azert nem szeretik a rendes pasikat,mert,ok mindenben a kedvukben jarnak,nem szorakoznak,unalmasnak tunnek,egy "rossz" pasi sokat hujul,sokat csinal erdekes dolgokat,nem veszi szamba annyira a lanyt,ez azert jo mert a lany ha szereti akkor fel minden pillanatban hogy elvesziti es belebolondul a pasiba,csinal sok marhasagot,pl en a baratnomet egyszer amikor lejott hozzam hazakuldtem hogy oltozzan at mert megyunk valahova es szeretnem ha nem igy jonne,el is ment,elindultunk de nem mondtam hogy hova megyunk,egessz uton marhaskodtunk,egyszeruen a kivancsisagtol el volt szalva,jo kedve volt,es amikor megerkeztunk szohoz sem jutott,megolelt es megcsokolt,azt mondta hogy ezert szeretlek en teged ennyire mert ilyen "bolond" vagy,leirhatatlan milyen erzes volt benne es bennem is,meg olyanokat mondtam hogy nezd azt a not milyen jol nez ki,ha nem lennel itt....o is ezt csinalta,egy jo pasi nem mozdul ki a hazbol,nem megy szorakozni,egyszeruen unalmas,a noknek kell a valtozatossag,minden nap mas mas orultseg,reggel ebreszted es viszed kirandulni egy hetvegen,vasarnap szombat,anelkul hogy szolnal estetol neki,vagy ha szolsz is mit csomagoljon be,nem mondod hogy hova mentek,legyel kiszamithatatlan,a jok kiszamithatoak.

21/F

elnezest a helyesirasert,azoknak akik ezert kommentalnanak.:)

2010. márc. 30. 21:05
 14/30 anonim ***** válasza:
 én nem a helyesírásodért kommentálok, de azért mert irtó nagy baromságokat hordtál össze szvsz. abszolúte nem értem mit takar a te értelmezésedben a "rendes" ill. a "rossz". de az irományod alapján nekem úgy tűnik, totálisan mást, mint amit kéne. de inkább hagyom, nem kezdem el kivesízni, mert kár belé az energia.
2010. márc. 31. 02:04
 15/30 anonim ***** válasza:

21 05 os vagyok

kedves 02 04 es

nem is kell kivesezni,nem is akartam erthetoen leirni mindent,de aki tudja hogy mirol beszelek az megerti,szoval nem is probalkozok konkretabban leirni mindent.

2010. márc. 31. 19:44
 16/30 anonim ***** válasza:
hm... mert sokkal érdekesebb ha egy pasinak vannak "titkos ügyei"... így nem olyan unalmas mellette az élet... :D
2010. ápr. 8. 19:15
 17/30 anonim ***** válasza:
Van egy idezet es 100%osan igaz:Nos, nem ironikus ez? Semmibe vesszük azt aki rajong értünk, de rajongunk azért aki tudomást sem vesz rólunk; azt szeretjük aki bánt minket, és azt bántjuk aki szeret..
2010. ápr. 8. 19:28
 18/30 anonim ***** válasza:
mert uncsik
2010. ápr. 8. 19:30
 19/30 anonim ***** válasza:

Én csakis a rendes pasikat szeretem-amilyen a barátom is.

Mellette harmónia, biztonság és szeretet vár. A rosszfiúk mellett csak kaland, kevergetések és idegeskedés...

2010. ápr. 8. 19:31
 20/30 anonim válasza:
én is a rendeseket szeretném...csakhát mindig a rosszakba akadok akik összetörik a szívemet...:(
2010. ápr. 8. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!