Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajok miért nem szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért nem szeretik a rendes pasikat?

Figyelt kérdés
Elsősorban lányok válaszát várom. Thx
2010. márc. 29. 22:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
22%
Mert a rosszfiúk vonzobbak egy ideig, de utána jön egy rendes pasi, és elrabolja a szívemet..:)
2010. márc. 29. 22:54
 2/30 anonim ***** válasza:
mert a rendes pasik, meg a rendes lányok, általában otthon vannak és nem találnak egymásra...
2010. márc. 29. 22:55
 3/30 anonim ***** válasza:
38%

rendes pasi alatt mit értesz??

Sztem kell egy kis vagányság, bevállalósság.

Mindenki szeretni a rendeseket, csak az a kérdés, hogy ezt hogy mutatja ki az a rendes pasi, mármint ..ne legyen túl érzékeny, meg tényle,g miért ne szeretnénk őket??

vagy talán azért szeretjük jobban a "rosszfiúkat" mert bennük van izgalom??!!

2010. márc. 29. 22:55
 4/30 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon nagy tévedésbe vagy a csajok nem a rendes pasikat nem szeretik hanem azokat akik mellett dögunalom minden másodperc és egy pasiba azért legyen kalandvágy.
2010. márc. 29. 22:56
 5/30 anonim ***** válasza:
én a rendes pasikat szeretem. nem járok bulizni, szoval olyat keresek aki nem jár, és igy jo nekem.
2010. márc. 29. 22:59
 6/30 A kérdező kommentje:
És találtál is olyat?
2010. márc. 29. 23:05
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is a rendeseket szeretem, de azért ne egy mama kedvence típus legyen.., lehet valaki egyszerre vad és rendes. Legalább is remélem.
2010. márc. 29. 23:37
 8/30 anonim ***** válasza:
én egy halál rende fiúba szerettem vele, mindenki szerint tök átlagos tök normális mindenki jó embernek tartotta. nem féltem hogy megcsal mert előző bnője csókolózott egy másik sráccal és szakítottak is és azt mondta ő ilyet sohasem tenne senkivel. aztán a rendes jó kisfiú az évfordulónk előtt nemsokkal bejelentette hogy megcsalt meg igazából le is lép egy 18 éves szőkével... ennyit a rendes pasikról...
2010. márc. 30. 00:37
 9/30 anonim ***** válasza:

mert te sem a rendes lányok között keresgélsz. a rendes lányok a rendes pasikat szeretik, a nem rendesek meg a rendetleneket és majd kölcsönösen pofáraejtik egymást.

hadd kérdezzem már meg attól aki 22:59kor írt, az hogy az ember jár bulizni miért zárná ki azt hogy rendes legyen és fordítva? O_o és ha hogy nem jár bulizni, az talán garantálja hogy rendes???

2010. márc. 30. 01:10
 10/30 anonim ***** válasza:
mert ilyen f*sz kérdéseket tesznek fel ezrével és sajnáltatják a buksijukat.
2010. márc. 30. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!