Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon kínos, de lassan 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kínos, de lassan 18 éves leszek és még nem csókolóztam. Persze voltak kísérleteim, de sosem jött össze. Nagyon kínos, hogy nemhogy szűz vagyok, de még csak csókolózni sem csókolóztam?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 21:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
22:06 és 22:28-as voltam
2010. márc. 29. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Én a 18. születésnapom előtt egy hónappal csókolóztam először, és nemsokkal utána vesztettem el a szüzességem (igen, ugyanazzal a lánnyal:)). Nem bántam meg, hogy nem kezdtem előbb. Bár előtte nagyon cikinek éreztem, de egy stabil, boldog, érzelmi biztonságot adó párkapcsolatban élek, amivel előrébb tartok, mint sok más ismerősöm, aki korábban kezdte. Ne siess, járj a magad tempójában!
2010. márc. 29. 23:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, pluszban rám se néznek a lányok. Elhiheted, hogy legszívesebben átvágnám a torkát az összes aranyos szerelmespárnak.
2010. aug. 12. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!