Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kínos, de lassan 18 éves leszek és még nem csókolóztam. Persze voltak kísérleteim, de sosem jött össze. Nagyon kínos, hogy nemhogy szűz vagyok, de még csak csókolózni sem csókolóztam?
ha kínosnak tartod akkor az.
én 15 vagyok és mindkettő megvolt :D
Ennyit változott volna a világ 6 év alatt??? :O
Én is 18 éves koromban csókolóztam először, sőt, már közelebb voltam a 19-hez... És mégis itt vagyok, és ember maradtam. Nahát...
Sztem egyáltalán nem ciki, én sem tartottam annak, sőt, büszke is voltam rá, h nem voltam könnyű préda, aki az első jöttmentnek odadobta magát. :)
Szóval látod, 24 éves vagyok, és boldog a párom mellett. Pedig nem voltam kis fruska, mikor "kezdtem". :)
ha önálló és szabad életet akarsz felejtsd el hogy mások szokásai szerint élsz! ugy kel élned ahogy neked a legjobban esik!! Nem csak neked mindenkinek ugy kéne csak a többségnek jobb mások szerint.(még)
Én meg 23évesen csokoloztam előszőr. tragédia! szinte világvége! majdnem bele is "haltam"! ;))
ugyan már! minél "később" adod oda magad annál értékesebb vagy akkor is ha nem tudatosult még benned. ezt jegyezd meg! persze nem kell a sírig várni vele ;)üdv :)
Nagyon kínos?
Hogy őszinte legyek, ugyanez van velem is. Na és? Jó, megértem, néha bennem is felmerül, hogy hát eléggé hihetetlen, hogy még nem akadtam össze számomra ennyire kedves emberrel, és nem volt viszonzott, amit éreztem iránta, de hát... Ez van. Nem kínos. Miért lenne az?
Ne stopperórával mérd az eseményeket, az a legrosszabb, amit tehetsz. Stresszeled, hajtod magad, ilyenért?! Egy olyan dologért, ami természetesen jön majd valamikor magától, és pont az a lényege, hogy kellemes legyen. És nem verseny!
Akik ezen feszengenek, pórul járnak, mert a nagy sietségben nem lesz kellemes az alkalom, elcsépelt és hirtelen lesz minden.
Az a kínos, hogyha rohansz, fejjel a falnak. Persze, nem fogsz halálodig így maradni. De mindent a maga idejében, önmagához mérve. És nem a többi ember szokásaihoz. Mindenki másmilyen.
az utolsó vagyok még
Az élet szép! Viszont ha nem magadtól élsz, hanem mindig másoknak megfelelve, nem fogod élvezni igazán. Légy önmagad! Ne másra akarj hasonlítani, hanem magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!