Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek belefér? Hogyan reagáln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek belefér? Hogyan reagálnátok ha kiderülne ilyesmi? L

Figyelt kérdés

Tehát. Tegyük fel véletlenül üzeneteket találnátok, konkrét levekezéseket, amiket a párotok egy másik személlyel váltott hosszabb ideig. Az üzenetek szexuális jellegűek, arról írt a párod az illetőnek, hogy miket csinálna vele. Részletezte, hogy jó lenne, de mivel párkapcsolatban él, ez nem kivitelezhető, hiába szeretné, jó lenne, bár azért erről beszélni még lehet, szabad. Pl. egy durvább kijelentés: "ha nem lenne párom, úgy megd#gnálak/megd#ghatnál, hogy járni se tudnál/menni se tudjak."

Persze a nyálcsorgás más formái is jelen voltak. DE, nem történt semmi. Nem csalt meg.

Ezen tényeket tudván, TE mit tennél?

2016. febr. 7. 22:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

A remény az jó.

Hogy miért?

Jó kérdés.

2016. febr. 7. 22:27
 12/22 anonim ***** válasza:

Hát... Én először szembesíteném, aztan beszélnék vele, hogy ez mégis micsoda, miért, mikor, mit nem kap meg? Hátha esetleg van egy rejtett fétise, amit nekem nem mer elmondani, de talált neten egy random csajt, akivel ilyen beszélgetéssel éli ki magát. Szóval megpróbálnám megbeszélni és megérteni. Aztán a beszélgetés fényében döntenék, mi legyen. De függene attól is, hogy alapból milyen a kapcsolatunk, mióta vagyunk együtt, ő mióta csinálja stb.

Nagy eséllyel nálam is szakítás lenne a vége, de lehet, olyan indoka lenne, amit megértenék, és meg tudnánk oldani valahogy.

2016. febr. 7. 22:27
 13/22 anonim ***** válasza:

Hasonló eset volt, páromra nyomult egy csaj, jót tett az egójának, kicsit eljátszadozott vele, még intim képet is küldött.

Mikor megláttam nagyon összevesztem vele, majdnem szakítottam, de ez észhez térítette és azóta egy szavam se lehet rá, rájött, hogy senki nem ér annyit, hogy engem kockáztasson. És nem csak mondja, így is bánik velem...

Előtte nem hittem volna, hogy pasi képes erre vagy hogy én ilyet meg tudnék bocsátani/felejteni (alapból nagyon féltékeny típus vagyok), de mégis...

Egy esélyt megérdemel ha szereted, és ha ő is szeret, akkor javítja a hibáját. Ezt nem lehet előre tudni, hogy fog elsülni.

2016. febr. 7. 22:39
 14/22 anonim ***** válasza:

Mindenképp megbeszélném vele, bár több mint beteg szituáció.

Azért nem ajtó azonnal, mert végülis nem váltotta be, de egyáltalán a fenéért levelezik ilyenekkel. Ha meg zaklatják, nem kell belemenni. Na feltettem pár kérdést, tedd fel neki is ;)

2016. febr. 7. 22:41
 15/22 anonim ***** válasza:
61%

Változatosságra van szüksége egy másik nővel,ezek a dugós üzik felizgatják.Szerintem csinálhatsz amit akarsz ha erre izgul:)

Én beszélnék vele,hogy elolvastam ezeket az üziket és utállak érte.

2016. febr. 7. 22:41
 16/22 anonim ***** válasza:
Engem is az bizonytalanított el abban hogy egyből dobnám hogy közölte a chat partnerrel hogy van párja ám elvesztené a bizalmam. Én alapból nem vagyok féltékeny típus de ez nagyon súrolja a tűréshatárom. Mindenképp beszélnék vele ha másért nem is azért hogy lássam mit vált ki belőle a tény hogy tudom mivel szórakoztatja magát.
2016. febr. 7. 23:12
 17/22 anonim ***** válasza:

Aki egy picit is reálisan látja a világot és nem valami álomvilágban él, az tudja hogy ilyen szituációk elég gyakran előfordulnak. Ha valaki ki akar kezdeni egy párkapcsolatban élő emberrel, az pont így csinálja.

Munkám során sok Nő vesz körül, van hogy első látásra működik a kémia és elindulnak a gondolatok, esetleg még némi flörtölés is becsúszik, de ez csak elmélet, semmi gyakorlat....és nem szokott hosszútávú lenni, inkább csak játék a gondolattal.

2016. febr. 7. 23:13
 18/22 anonim ***** válasza:
Vele maradnék, de hónapokon keresztül bombáznám a Gyakorit a "te mit tennél ebben az esetben?" illetve a "megcsalásnak számít-e ez" című kérdésekkel. És bárki bármit tanácsol, elengedném a fülem mellett és maradnék emellett a csodaférfi mellett. Pont úgy, ahogyan te is teszed...
2016. febr. 7. 23:21
 19/22 anonim ***** válasza:

18 as jól írja... Sajnos ez van folyamatosan.

Egyébként meg mért fontos az hogy más mit tenne?

Ez a te életed neked kell úgy formálni/élni hogy jól érezd magad.

Nekem egyébként nem férne bele, ha a párom velem van, akkor ezeket a dolgokat velem képzelje el, és ne másról fantáziáljon.

F

2016. febr. 8. 00:08
 20/22 anonim ***** válasza:
Nálam ez már bõven megcsalás kategória. Repülne a drága mint a pinty.
2016. febr. 8. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!