Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz? 24/F vagyok és nagyon kedvelek egy lányt. Ő 15 éves, gyönyörű, kedves, szerény. Természetessen nem kezdeményezek semmit, de nagyon szeretem a társaságát. Ez fordítva is igaz.
B@zmeg, ti sok tudatlan bunkók, akik mindenütt pedofiloztok, fejezzétek már be, és kicsit legyetek már tisztába a fogalmakkal!
Pedofília az, amikor kiskorúakhoz vonzódik szexuálisan nagykorú egyén, illetve kiskorúval létesít szexuális kapcsolatot. Ez szexuálpszichológiai fogalom.
Emellett van a büntetőjog, ami szerint beszélünk fajtalanságról, erőszakos közösülésről, megrontásról, szemérem elleni erőszakról attól függően, hány évesek a felek egymáshoz képest. De 14 évet betöltött ember már nem kiskorú, hanem fiatalkorú, és Magyarországon 14 év a beleegyezési korhatár, vagyis 14 évet betöltött lánnyal bármilyen szexuális kapcsolat létesíthető, függetlenül attól, a férfi hány éves.
Tessék, egy jó kis táblázat, ami eligazít:
Nem kap érte semennyit, de barom! Most írtam le!
Legális, törvényes, szabad 15 éves lánnyal járni, csókolózni, dugni! Mit nem lehet ezen érteni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!