Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz? 23/F vagyok és nagyon kedvelek egy lányt. Ő 16 éves, gyönyörű, kedves, szerény. Természetessen nem kezdeményezek semmit, de nagyon szeretem a társaságát. Ez fordítva is igaz.
Kezdeményezz! :)
16 éves voltam,mikor megismertem a párom.Hozzáteszem,ő 26 volt. :) Most 18 éves vagyok és még mindig együtt vagyunk a legnagyobb összhangban.Legnagyobb vitánk a fociról szól,mivel Ő Fradista én meg Újpest szurkoló vagyok. :)
Hajrá!
18/L
ha 16, akkor szerintem nem vagy pedofil
ha normális és érett gondolkodású lány, kedvelitek egymás társaságát, akkor nem értem a problémát
talán kicsit lassabb tempóban haladjatok, ne húzd rögtön ágyba, hisz elég fiatal még (bár mostanábban a tini lányok nagyrészt ribancok, szóval te ismered)
Ezek szerint ennyire gyerekesek a 23 éves fiúk, hogy egy 16 évessel akarnak járni? Nem inkább 19-24 éves lányokkal kellene ismerkedni?
Azért egy 16 éves lány még gyerek. miért jobb egy gyerek, mint egy nő?
Bocsi.
én 16 vagyok:).
és a volt barátom 23/F.
és nagyon jól megértettük egymást..csak hát..neki félrekell kúrnia(gondolom én..), ezért..ennyivolt:(
szóval inkább abban van valami, hogy a 23éves fiúk is lehetnek még gyerekek:). ennyit erről.
Hajdanán 16 éves korban a lányokat néhány év választotta el a nősüléstől és a gyerek vállalástól!
Tény hogy volt egy időszak amikor ez a dolog kicsit megfordult és még a 18-ra is azt mondták hogy gyerek.
De ma abban a világban élünk ahol már a 13-14 évesek felvilágosultak korábban érnek a környezet és egymás hatására.
Nem véletlenül van a törvény szerint hogy 16 évesnek már nem kell szülői beleeggyezés sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!