Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz? 24/F vagyok és nagyon kedvelek egy
lányt. Ő 15 éves, gyönyörű, kedves, szerény.
Természetessen nem kezdeményezek semmit, de nagyon
szeretem a társaságát. Ez fordítva is igaz.
Nem gáz.
De tényleg jobb ha nem vagy csak finoman kezdeményezel. Majd úgy is kialakul, de lehet, hogy lesz pár akadály előttetek (pl a lány szülei) de ha a szerelem kölcsönös akkor...megoldjátokm szerintem nem számít annyira a korkülönbség...
2010. márc. 29. 21:10
Majd a bírónak is ezt mond :D
2010. márc. 29. 21:18
szerintem ez tök jó, rendes srácnak tűnsz, ha nem a sexre hajtassz akkor hajrá, a lányoknak is bejönnek az idősebb pasik, ha érett gondolkodású akkor működni fog, nekem is volt 17 évesen 29 éves párom :)
2010. márc. 29. 21:27
:) ez tök jó csak szimplán pedofil vagy ,de sok szerencsét
2010. márc. 29. 21:31
Nagyon nagy a korkülönbség köztetek, szerintem inkább hagyd. Idővel rájössz majd, hogy idős vagy hozzá. 5 év múlva már oké lenne, de így? :S Nekem mikor 24 éves barátom volt, én akkor 18 voltam, úgy voltunk kb egy szinten, pedig ő még komolytalanabb is volt a koránál.
2010. márc. 29. 21:35
6/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Ha szeretitek egymást ez a korkülönbség nem i lesz észrevehető :) én majdnem 2 éve vagyok a barátommal, ő 28 éves, én 17 és imádjuk egymást! A korkülönbség pedig egyáltalán nem zavaró, szüleim is nagyon szeretik őt. Drukkolok nektek :)
2010. márc. 29. 23:43
7/16 A kérdező kommentje:
már bocs 21:18-as és 21:31-es.De ha nem tűnt fel,leírtam , hogy NEM kezdeményezek semmit.Pont azért mert fiatal.--Mert azé hülye nem vagyok!!--Egy pár év mulva elvállik, hogy lesz e a dologból valami vagy nem.Egyébként nagyon érett minden téren.És igen szeretem.De pont azért mert szeretem várok a dologgal.
Bunkóság volt ilyeneket beírni, hogy pedofil. Nem ízt írta, hogy 38 éves vagyok, hogy dug_ak meg egy 13 éves lányt.
2010. ápr. 1. 11:49
nah és ugyanez 22 évesen normál? mert nekem most van egy ilyen helyzetem:/
2010. ápr. 1. 11:50
Szerintem egyáltalán nem gáz!Szépen leírtad,hogy értékeled ezt a "kislányt" és nem csak arra hajtasz,hogy az ágyadban landoljon!
Szerintem se kezdeményezz még,mert csak 15éves de ha türelmes vagy és a lány is az akkor 1-2év és már fel sem fog tűnni a korkülönbség!
Hisz tudod a szerelem mindenre képes;)
Egyébként én 18éves vagyok a párom pedig 25éves!köztetek meg csak 2évvel több a korkülönbség mint köztem és a párom között!!!De egyik ismerősöm 21ébes és 15éves barátnője van nekik működik!
Rendes srácnak tűnsz!Én nagyon szurkolok Nektek!!!Sok sikert!
2010. ápr. 1. 12:17
Kapcsolódó kérdések: