Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Várjak vagy kezdeményezek? HELP!
Bátraké a szerencse! ;) Tetszik? Hajrá, mi tart vissza?! :)
Ma már nem csak a pasik kezdeményezhetnek... igenis tessék tenni az ügy érdekében nektek is, lányok! :)
22/F
szerintem is kezdeményezhetsz.:) "aki mer, az nyer" ;)
15/L
nincs semmi vesztenivalód:)
próbáld meg, vagy csak utalgass rá :)
hogy miért ez, miért az ... előbb-utóbb nem tud rá mit válaszolni, és akkor kimondja ha úgy érez.
remélem segítettem! :)
Kezdeményezz! Egyértelmű, nálam bevált egy ilyen (és még most is együtt vagyunk.) Nos szimplán barátok voltunk két évig. Egy nap áthívtam filmezni, volt egy film amit nagyon meg akarat nézni (horror), én meg persze őt akartam... Na igen, egy véres jelenetnél a karjaiba bújtam és még sírtam is (csak eljátszottam, alapjában bírom az ilyen dolgokat ;) Ő megvigasztalt én pedig kijátszva az alkalmat megcsókoltam, visszacsókolt! Szerencsétlenségemre sajnos, vége lett a filmnek ő meg zavarban volt. (Nem is értettem miért...)Másnap írta Facebookon, hogy beszélne velem. Délután találkoztunk, és bevallotta, hogy tetszem neki :D Azóta járunk is ;)És ez már majdnem egy éve. Szerintem próbáld meg te is! Egy jó kisfilm kettesben, mindent megoldhat.
By.: egy majdnem 16 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!