Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek? Várjak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Várjak vagy kezdeményezek? HELP!

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem, sztem én is tetszem neki( bár ez nem biztos). A egyik héten együtt voltunk bulizni pár haverunkkal, nagyon jól éreztük magukat, sokat nevetünk, hülyéskedtünk stb. Egyik nap csak kettesben mentük le a strandra egész nap a vízben játszottunk volt, hogy közben megöleltük, vagy megsimogattuk egymást... Egy korábbi bulin pedig majdnem megcsókolt (bár egyikünk sem volt éppen józan)...Azóta nem történt semmi. Most mit tegyek várjak amig ő kezdeményez? Am nem felősnek imertem meg épp ezért nem értem! 16L
2011. júl. 12. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Bátraké a szerencse! ;) Tetszik? Hajrá, mi tart vissza?! :)

Ma már nem csak a pasik kezdeményezhetnek... igenis tessék tenni az ügy érdekében nektek is, lányok! :)

22/F

2011. júl. 12. 20:29
 2/5 Dottorre ***** válasza:
Kezdeményezz! Szervezz valamit csak ketten, aztán ha nem lép, akkor lépj te!
2011. júl. 12. 20:34
 3/5 anonim válasza:

szerintem is kezdeményezhetsz.:) "aki mer, az nyer" ;)

15/L

2011. júl. 14. 15:12
 4/5 anonim válasza:

nincs semmi vesztenivalód:)

próbáld meg, vagy csak utalgass rá :)

hogy miért ez, miért az ... előbb-utóbb nem tud rá mit válaszolni, és akkor kimondja ha úgy érez.

remélem segítettem! :)

2011. júl. 14. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Kezdeményezz! Egyértelmű, nálam bevált egy ilyen (és még most is együtt vagyunk.) Nos szimplán barátok voltunk két évig. Egy nap áthívtam filmezni, volt egy film amit nagyon meg akarat nézni (horror), én meg persze őt akartam... Na igen, egy véres jelenetnél a karjaiba bújtam és még sírtam is (csak eljátszottam, alapjában bírom az ilyen dolgokat ;) Ő megvigasztalt én pedig kijátszva az alkalmat megcsókoltam, visszacsókolt! Szerencsétlenségemre sajnos, vége lett a filmnek ő meg zavarban volt. (Nem is értettem miért...)Másnap írta Facebookon, hogy beszélne velem. Délután találkoztunk, és bevallotta, hogy tetszem neki :D Azóta járunk is ;)És ez már majdnem egy éve. Szerintem próbáld meg te is! Egy jó kisfilm kettesben, mindent megoldhat.

By.: egy majdnem 16 éves lány

2011. júl. 14. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!