Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a semmire féltékeny?
Sajnos a féltékenység olyan "betegség" ami nem gyógyítható.
Azt tapasztaltam hogy amelyik kapcsolatban felüti a fejét a féltékenység azt tönkre is teszi.
Remélem lesz valaki aki okosabb nálam.
Te semmit nem tudsz ezzel kezdeni. Ez az ő legbelsőbb problémája, maximum segíteni, támogatni tudod abban, ha elhatározza, hogy elkezdi helyreállítani az önértékelését, megerősíteni az önbizalmát. És ezt is csak kívülről.
De amíg nem ismeri be, hogy a probléma gyökere nála van, addig túl sokat nem tehetsz.
Jól értem azon rágott be h az exed rádírt, te meg elhajtottad? Wtf? Randiznod kellett volna vele v mi? Szerinted aki ilyen beteges mértékben féltékeny, azon segít h te dicséred?
Nem valószínű, mert a hiba az ő készülékében van.
Örülj, mert ez csak azt bizonyítja, hogy szeret.
Hiába dicséred (kell az is), de nem bízik benned.
Megnyugtatni kell, és nem szavakkal, tettekkel. Nem virág, vacsora, BMW kell neki, hanem az, hogy bízhasson benned. Ha érzi, hogy Ő a legfontosabb neked, és nem hagynád el senkiért, akkor majd megnyugszik. Könnyű azt mondani, hogy beteg, és elhagyni. De az igazság az az, hogy azt sugárzod feléje, hogy nem fontos neked. Ez lehet, azért is, mert más a "szeretetnyelvetek".
" leráztam, letiltottam stb . Elmondtam a páromnak," - ezek a legkorrektebb dolgok, aki azt nem fogja fel, az károsult. Nem hiszem, hogy tehetnél valami, azt se, hogy érdemes volna.
Egy rettegés lesz az életed, mert bármikor, bármitől kitörhet belőle ugyanez.
Talán, ha egy pszichológusra rá tudnád beszélni... de ahhoz is az kellene,hogy maga is belássa, hogy segítségre szorul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!