Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm túl féltékeny a semmire mit csináljak? Dobjam? Vagy valamI? mert idegesítő
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 22:35
1/11 anonim válasza:
Beszéld meg vele a dolgokat. Illetve, ha ilyen könnyen felmerül benned, hogy dobd, akkor lehet, jobb lenne tényleg megválni tőle. Nem hiszem, hogy sokat jelent neked.
2/11 anonim válasza:
1.)tanulj meg írni!
2.)dobjad--> hisz az a menő!
3.)idegesít--> dobjad, hisz mit képzel magáról a ribanc!
4.)vannak érzései --> dobjad, mégis hogy képzeli?!
5.)tegyél a köznek --> dobjad magad a folyóba egy malomkővel a nyakadon...
értesíts a fejleményekről! ;)
3/11 anonim válasza:
Biztos nincs alapja a dolognak?:) Csak egy kicsi is? Mert a lányok néha a bolhából is elefántot csinálnak. Szerintem is beszéld meg vele a dolgot, hogy azért nem kéne, de ezért ne szakíts már szerencsétlennel.(viszont ha sokáig fennáll a helyzet, akkor viszont kiadhatod az útját)
4/11 A kérdező kommentje:
hát semmi alapja nincs..amúgy érzés van..énis szeretem őis..de ez nekem sok:\
2010. febr. 15. 22:44
5/11 anonim válasza:
Hát öcsi..Ha elgondolkodtál azon h elhagyd, tapasztalatból mondom h már régen rossz:!
6/11 anonim válasza:
22:41-es teljesen egyetértünk!!! :)
7/11 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy te is éppen annyit engedsz meg neki e téren, mint magadnak.
Kíváncsain várjuk a fejleményeket!:)))
8/11 A kérdező kommentje:
hogy érted h annyit engedek neki mint magamnak?o.O"
2010. febr. 15. 22:50
9/11 anonim válasza:
próbálj vele beszélni, hogy ez Téged mennyire idegesít. nem tudom átérezni, mert sosem voltam féltékeny, pedig 5 éve vagyok férjnél :) de mondják, hogy sok nő csak azért féltékeny, mert nincs elég önbizalma...hameg nem változik, dobd inkább...borzasztó lehet ilyen légkörű kapcsolatban lenni...
28/N
10/11 anonim válasza:
Úgy értem, hogy azt engedd meg neki is, amit te elkövetsz ellene. Ha semmit, nincs miért aggódnod. Ha meg csak elfogult vagy önmagaddal szemben, akkor majd szembesülsz magaddal. Ha pedig másként értelmezitek a dolgokat, majd megszabadít magától ő...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!