Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre a kijelentésre mit reagáljak? Jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés
Majdnem 10 évig szedtem fogamzásgátlót, volt mellékhatás, de elviseltem a cél érdekében. Ráadásul én fizettem egyedül. Nemrég kiderült, hogy nem szedhetem tovább. Mondtam a páromnak, hogy ez a helyzet, és mostantól neki kell gondoskodni arról, hogy ne legyen gyerek ameddig nem akarunk. Teljesen felháborodott, kijelentette hogy ő nem húz gumit, mert kényelmetlen és utálja. És hogy majd vigyáz... Mondtam neki, hogy ez így nem biztonságos, és ha mégsem tud elég jól vigyázni, akkor én leszek az, aki megint kellemetlen helyzetbe kerül, mert még pár évig semmiképp nem akarunk gyereket (legalábbis erről volt szó még mielőtt abba kellett volna hagynom a gyógyszert). Erre csak annyit mondott, hogy majd legfeljebb mégis megszülöm, mert ő abba nem egyezne bele hogy elvetessem a gyerekét. Kicsit kiakadtam. Ennek komolyan ez a menete?

2016. febr. 2. 16:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
21%

Mi is megszakítással védekezünk és én sem lettem még soha terhes. Igazából alig hallani olyam esetről, hogy valaki így lesz terhes, vagyis ha az arányokat nézzük, hányan lesznek így terhesek azok közül, akik ezt a módszert használják, a kockázat elenyésző.

Persze a pasid ettől még egy gyökér, ilyen reakció után kétlem, hogy valaha a nemiszervem közelébe engedném.

2016. febr. 2. 18:25
 22/28 anonim ***** válasza:

Kerdezo, ugyanez a problemam (Leiden mutacio). Raadasul en olyan szinten vagyok termekeny hogy az elso adando alkalommal teherbe estem pedog akkor voltam 36.

Lehet egyebkent fogamzasgatlot szedned, csak olyat nem ami osztrogentartalmu. En a Cerazette-et szedtem evekig (szoptatos kismamak szoktak szedni a szules utan), igaz ettol nem mestrualsz egyaltalan, viszont ved.

Kesobb spiralt rakattam be, abbol is van osztrogenmentes (Jaydess)

De ettol fuggetlenul en dobnam a pasit a fenebe, mert mi az hogy nem huz gumit?

Erdekes amikor nekem kiderult hogy ez a problema es amig a dokik nem hoztak kis hogy a Cerazette-et szedhetem nyugodtan (amugy otthon es itt kulfoldon is ugyanazt irtak fel a dokik tehat tenyleg megoldas lehet) addig gumiztunk.

Raadasul mivel tudom hogy en terhesen sajnos az eletemmel jatszom, igy tenyleg olyan vedekezesi mod kell ami biztos.

Amugy ha ilyem bajod van akkor azert probalj meg 30 eves korod elott szulni mert engem vegig paraztattak a terhessegem alatt, meg gumiharisnya negyven fokban es egyebek...

2016. febr. 2. 19:27
 23/28 anonim ***** válasza:
22%
Amúgy kb. lég azt mondani hogy nem lesz semmi amíg nem talál ki valami jobbat, mint az a vacak műanyag hulladék... Ki lehet bírni. A semmi is jobb mint a kényszer-szar.
2016. febr. 2. 19:34
 24/28 A kérdező kommentje:

30 éves korom előtt már biztos nem fogok szülni. De most a munkám miatt nem lenne alkalmas az idő szülésre. Ezt ő is tudja. És most már azért sem, mert nem biztos, hogy ő a megfelelő ehhez, ilyen hozzáállással.

Mondtam neki, hogy vagy felhúzza, vagy nincs szex.

2016. febr. 2. 21:00
 25/28 anonim ***** válasza:

Jól tetted.

Én még annyit szertnék figyelmedbe ajánlani, hogy a gumi elszakadhat. Erre vannak azok a 24-48-72 órás esemény utáni tabletták, de úgy tudom, azok is hormontartalmúak. Szóval erre az esetre is ki kéne találnod valamit.

2016. febr. 2. 23:35
 26/28 anonim ***** válasza:
26%

Én azt mondanám, hogy akkor nincs és kész. Még mindig jobb. Ez olyan mint mikor az ember ehet valamit amit utál...

2016. febr. 2. 23:43
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
ez tényleg elég prosztó hozzáállás a pasi részéről. viszont legalább még azelőtt kibújt belőle, hogy teherbe ejtett - még nem késő másik pasit keresni helyette...
2016. febr. 2. 23:53
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes lenne elgondolkodnod, hogy valóban emellett az illető mellett-e a helyed...

A fogamzásgátló szedésével, a terhességmegszakítással vagy a gyerek felnevelésével a nő vállal mindig nagyobb felelősséget.

Persze a párod könnyen beszél arról, hogy ő abba nem egyezne bele, hogy elvetesd a gyerekét. Sok férfi olyan lazán eltűnik a gyerekáldás meghallatán, mintha ott sem lett volna.

Ráadásul, ha nem is vagytok házasok, hogy bízhatnád rá magad? Ha neki úgy tetszik könnyedén kisétálhat a kapcsolatból...De szerintem még házasként is meggondolandó, hogy kinek szül az ember gyereket. Mert aztán mindig a nőnek kell nevelni, aztán a gyerektartás sem egyszerű dolog válás után. + Újra elhelyezkedni a munka világában a szülés után, meg bölcsi, ha kell stb.

Ha valaki ennyire felelőtlen a legsúlyosabb kérdéseket érintően, akkor mégis miben számíthatsz rá?

Egyébként a leírásodból nekem úgy tűnik, mintha a párod úgy viselkedne, hogy ő a kizárólagos döntéshozó a kapcsolatotokban. Így szerintem inkább az a kérdés, hogy te a kezedbe mered-e venni a sorsod vagy hagyod hogy továbbra is más irányítson?

2016. febr. 3. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!