Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek? Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Nem tudom hogy reagáljak

Figyelt kérdés
Párommal voltunk egy rendezvényen.Másnap az egyik befolyásos üzlettársa megkérdezte a barátomat hogy a "csajod?" Mondja barátom igen. Jelenleg távkapcsolatban élünk. Kb 3éve de még idén összeköltözünk. Erre az üzletpartner hogy mi vonzó van bennem? Vannak netán befolyásos kapcsolataim vagy magas pozícióban vagyok? Erre barátom mondja hogy nem nincs semmi ilyen. Szeretjük egymást. De ez nekem olyan rosszul esett. Mi az hogy mi a vonzó bennem? Kb mintha ronda lennék. Nektek mi a véleményetek az egészről? Mit reagálnátok?
2015. okt. 17. 11:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%

"Szeretjük egymást.Szeretjük egymást.Szeretjük egymást.Szeretjük egymást.Szeretjük egymást.Szeretjük egymást.Szeretjük egymást.Szeretjük egymást.Szeretjük egymást."

Nem elég? mi kell még? ódákat zengjen egy "idegen" embernek rólad?

2015. okt. 17. 11:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ízlések és pofonok. Kinek ez, kinek az tetszik!!

Kislány, nőj fel, nem tetszhetsz mindenkinek!!!

Mit reagálnék? Semmit! Nem annak a srácnak kell tetszeni, hanem a párodnak!!!

Ennyire nem lehetsz butuska!

2015. okt. 17. 11:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a párodnak elég bunkó egy üzlettársa van. Valószínűleg az olyan felszínes nőket részesíti előnybe, mint ő maga, és fogalma sincs arról, hogy milyen egy igaz kapcsolat. Felejts el a dolgot, a barátot viszont nagyon szépen lereagálta, nem kezdett el okokat felhozni. :) Hanem csak annyit mondott, hogy "szeretjük egymást".

Amiatt pedig ne aggódj, hogy ronda lennél, a szép szubjektív dolog.

2015. okt. 17. 11:26
 4/15 anonim ***** válasza:

Ez ott másképp működik.

Bár azért van alapja, mert van egy nagyon jó barátom, tele vannak pénzzel, aztán hát ő is úgy van vele, hogy nő=pénzéhes lotyó.

2015. okt. 17. 11:28
 5/15 anonim ***** válasza:

Nálunk fordítva volt. Ismerőseim 1-2 évig kérdezgették, hogy miért vagyok együtt a barátommal, mikor sokkal szebb pasit is találhatnék. Soha nem értettem őket. Lehet, hogy a (most már) vőlegényem nem egy adonisz, de tőle jobb embert nem ismerek.

Megértem, hogy rosszul esett. Nem szívesen hallja vissza az ember, hogy nem tökéletes, de szerintem a párod nagyszerűen reagált a dologra! Én mindneképpen "megkösszönném" neki, hogy nem hagyott cserben és felvállalta a kapcsolatunkat. ;)

2015. okt. 17. 11:38
 6/15 anonim ***** válasza:
11:26 véleményét osztom
2015. okt. 17. 11:41
 7/15 A kérdező kommentje:
De abszolút nem volt jogos. A párom nem néz ki jól. Engem dícsérnek inkább. Ezt a távkapcsolat után mondta hogy bírja barátom meg mi a vonzó bennem. Lehet erre értette. Senki nem mondta hogy ronda lennék. Nekem valahogy mégis ez jött le.
2015. okt. 17. 11:54
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

"A párom nem néz ki jól."

Na, végre, kibújt a szög a zsákból, csak érdekből vagy vele még is!

Elsüllyednék a helyedben, hogy ha ilyet mondanék a páromról! Akkor meg minek vagy vele?

Neked nem tetszik?

2015. okt. 17. 11:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Miért lenne bunkóság azt mondani, hogy a párja nem néz ki jól? Én is voltam már olyan férfivel, aki objektíve nem volt szép. Volt számomra bennem vonzó tulajdonság, de alapvetően nem a külsejével hódított...
2015. okt. 17. 12:26
 10/15 anonim ***** válasza:
50%

Oké, ahogy gondoljátok, a ti életetek.

De, akit szeretek, arra még véletlenül se mondanám, hogy nem szép, mert akkor nekem szép, de másnak nem!

Vagy, ha te egy olyan emberrel vagy együtt, akit már te magad se tartasz szépnek, akkor 1. megalkuvó vagy 2. akkor meg minek vagy vele, ha nem vonz szexuálisan?

Igaz, mindenki azt csinál a magánéletében, amit akar!

2015. okt. 17. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!