Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Nem tudom hogy reagáljak
"Szeretjük egymást.Szeretjük egymást.Szeretjük egymást.Szeretjük egymást.Szeretjük egymást.Szeretjük egymást.Szeretjük egymást.Szeretjük egymást.Szeretjük egymást."
Nem elég? mi kell még? ódákat zengjen egy "idegen" embernek rólad?
Ízlések és pofonok. Kinek ez, kinek az tetszik!!
Kislány, nőj fel, nem tetszhetsz mindenkinek!!!
Mit reagálnék? Semmit! Nem annak a srácnak kell tetszeni, hanem a párodnak!!!
Ennyire nem lehetsz butuska!
Szerintem a párodnak elég bunkó egy üzlettársa van. Valószínűleg az olyan felszínes nőket részesíti előnybe, mint ő maga, és fogalma sincs arról, hogy milyen egy igaz kapcsolat. Felejts el a dolgot, a barátot viszont nagyon szépen lereagálta, nem kezdett el okokat felhozni. :) Hanem csak annyit mondott, hogy "szeretjük egymást".
Amiatt pedig ne aggódj, hogy ronda lennél, a szép szubjektív dolog.
Ez ott másképp működik.
Bár azért van alapja, mert van egy nagyon jó barátom, tele vannak pénzzel, aztán hát ő is úgy van vele, hogy nő=pénzéhes lotyó.
Nálunk fordítva volt. Ismerőseim 1-2 évig kérdezgették, hogy miért vagyok együtt a barátommal, mikor sokkal szebb pasit is találhatnék. Soha nem értettem őket. Lehet, hogy a (most már) vőlegényem nem egy adonisz, de tőle jobb embert nem ismerek.
Megértem, hogy rosszul esett. Nem szívesen hallja vissza az ember, hogy nem tökéletes, de szerintem a párod nagyszerűen reagált a dologra! Én mindneképpen "megkösszönném" neki, hogy nem hagyott cserben és felvállalta a kapcsolatunkat. ;)
"A párom nem néz ki jól."
Na, végre, kibújt a szög a zsákból, csak érdekből vagy vele még is!
Elsüllyednék a helyedben, hogy ha ilyet mondanék a páromról! Akkor meg minek vagy vele?
Neked nem tetszik?
Oké, ahogy gondoljátok, a ti életetek.
De, akit szeretek, arra még véletlenül se mondanám, hogy nem szép, mert akkor nekem szép, de másnak nem!
Vagy, ha te egy olyan emberrel vagy együtt, akit már te magad se tartasz szépnek, akkor 1. megalkuvó vagy 2. akkor meg minek vagy vele, ha nem vonz szexuálisan?
Igaz, mindenki azt csinál a magánéletében, amit akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!