Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagáljak arra, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáljak arra, mikor egy másik férfi nyomul a csajomra?

Figyelt kérdés

2015. febr. 10. 22:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Te sehogy, ezt a barátnődnek kell lerendeznie. Ha meg nem bízol meg benne eleve értelmetlen a kapcsolat.
2015. febr. 10. 22:58
 2/20 anonim ***** válasza:
Ha a csajod olyan akkor tökmindegy hogyan reagálsz, mert úgy is félrelép. Hogyha őt zavarja akkor majd ő leállítja
2015. febr. 10. 22:59
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Én úgy reagálok rá,hogy leszarom,barátnőmet is,szóval ha viszi hát vigye :D
2015. febr. 10. 22:59
 4/20 A kérdező kommentje:
Van egy fóbiám, ami a nőkben való megbízás hiánya okoz.
2015. febr. 10. 23:00
 5/20 anonim ***** válasza:
Nyílván most arra gondolsz,hogy nekimenj-e a másik férfinak,de ha a csajnál ő a nyerő és ráadásul még alul is maradsz akkor jól megszívod
2015. febr. 10. 23:02
 6/20 anonim ***** válasza:
9%

Igen mert nőkben nem szabad megbízni.

És nem feltétlen kell rábízni a dolgot, elvégre te vagy a férfi vagy mi. Odamész és megmondod neki hogy pattanjon le a nőről mert bepattintod a fogsorát a nyelőcsövébe. Ha megérti sikerült a problémát megoldani. Ha nem akkor vagy fellépsz még sokkal erélyesebben, vagy van annyi esze a nődnek hogy megpróbálja lepattintani (a gyerek pont le fogja xarni és nyomul tovább), vagy lehet hogy elviszi a nődet. De én tuti nem bíznám rá a nőre hogy oldja meg, csak ne legyél sok, azt nem szeretik a hölgyek.

7/20 anonim ***** válasza:

Előttem már sokan elmondták.

Bár én hosszú távú kapcsoltaokban éltem főleg, de féltékeny, soha senkire se voltam.

Ha szeret szeret, ha nem, lelép.

Tudom, ez nehéz így leírva, de ez van.

Ha jól számolom, akkor kb. egy csaj volt, aki ki akart ezzel borítani, de őt rá félévre dobtam, más okok miatt.

8/20 anonim válasza:
hááát az én barátom, ha már csak megles valaki a szeme sarkából: Ki ne essen a szemed, Te anyaszomorító barom.. kb. így reagál :) szóval ebben az esetben, akár meg is ütheted. Undorítóak az ilyen nyomulós férfiak/nők!!!!
2015. febr. 10. 23:03
 9/20 anonim ***** válasza:

6-os, te olyan hülyon hülye vagy mint kb. a seggem.

Mit érdekel téged, hogy a csajod kivel próbál féltékennyé tenni??

Ha egy hűségest fogtál ki, akkor semmi gond, ha nem, akkor meg mennye oda, ahová csak akar.

Én leszarnám, ha egy takony parádézna neki, mert vagy ő szeret, és lerázza, vagy hiába pattogok, akkor ezt lecsapom, de lesz ezer alkalma rá, hogy vkit felszedjen.

Egy a lényeg, a szemléleted, egy utolsó cigóval azonos.

2015. febr. 10. 23:06
 10/20 A kérdező kommentje:
A verekedést jobb elkerülni, könnyebb lenne olyat levágni, hogy roppanna a nyaka. De a nők is képesek dönteni, és ebben igazatok van, ha egy nő le akar lépni akkor le is fog lépni
2015. febr. 10. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!