Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak arra, mikor egy másik férfi nyomul a csajomra?
Igen mert nőkben nem szabad megbízni.
És nem feltétlen kell rábízni a dolgot, elvégre te vagy a férfi vagy mi. Odamész és megmondod neki hogy pattanjon le a nőről mert bepattintod a fogsorát a nyelőcsövébe. Ha megérti sikerült a problémát megoldani. Ha nem akkor vagy fellépsz még sokkal erélyesebben, vagy van annyi esze a nődnek hogy megpróbálja lepattintani (a gyerek pont le fogja xarni és nyomul tovább), vagy lehet hogy elviszi a nődet. De én tuti nem bíznám rá a nőre hogy oldja meg, csak ne legyél sok, azt nem szeretik a hölgyek.
Előttem már sokan elmondták.
Bár én hosszú távú kapcsoltaokban éltem főleg, de féltékeny, soha senkire se voltam.
Ha szeret szeret, ha nem, lelép.
Tudom, ez nehéz így leírva, de ez van.
Ha jól számolom, akkor kb. egy csaj volt, aki ki akart ezzel borítani, de őt rá félévre dobtam, más okok miatt.
6-os, te olyan hülyon hülye vagy mint kb. a seggem.
Mit érdekel téged, hogy a csajod kivel próbál féltékennyé tenni??
Ha egy hűségest fogtál ki, akkor semmi gond, ha nem, akkor meg mennye oda, ahová csak akar.
Én leszarnám, ha egy takony parádézna neki, mert vagy ő szeret, és lerázza, vagy hiába pattogok, akkor ezt lecsapom, de lesz ezer alkalma rá, hogy vkit felszedjen.
Egy a lényeg, a szemléleted, egy utolsó cigóval azonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!