Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak arra, mikor egy másik férfi nyomul a csajomra?
Ez attól függ milyen a csajod. Ha talpraesett és ügyesen szereli le a pasikat, akkor neked az ég világon sehogy nem kell reagálni erre.
Ha kicsit szerencsétlen, halkszavú, félénkebb, akkor lehet nem meri olyan határozottan és gyorsan leszerelni, akkor segíthetsz, de elég annyi, hogy tényleg odalépsz hozzá és átkarolod, vagy akár bemutatkozol neki, mert ugye nem tudhatod, hogy ki ő és mit akar.
Ha féltékeny vagy, abból borzasztó kellemetlen helyzetek is kialakulhatnak, mert most ugye arról van szó, hogy te is ott vagy valahol, ahol a csajodra épp nyomul valaki, de te vajon honnan tudod, hogy nyomul rá? Simán lehet, hogy egy régi osztálytársa, másodunokatesója, vagy akárki, aki nem is nyomul, csak férfi és beszélget a csajjal.
Én a magam részéről nagyon kiakadnék, ha ilyen szituációba bele akarna szólni a barátom, köszönöm, majd én megoldom és leszerelem a nyomulót úgy, ahogy nekem tetszik.
Aki pedig nyomul, az honnan tudná, hogy te a csajjal vagy? Vagy úgy nyomulnak rá, hogy a nő közben épp a kezedet fogja? Gondolom nem!
14-es asszem mindent leírt a témáról.
Akinek ezek után se világos, az segghülye, nem való nő mellé.
T. 9!
Jobb nem bízni a dolgokat a véletlenre (sokan a véletleneket "női döntés"-nek nevezik, tévesen).
Jobb a bajt megelőzni.
Mindig is bíztam a barátnőmben, soha nem szóltam bele semmibe, csak amikor már valaki irritálóan sok volt. Ha olyan lenne a cigók felfogása mint az enyém nem lenne velük probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!