Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom meglátta a vágásnyomokat, mit reagáljak?
Simogatta a lábam és láttam, hogy nézte a nyomokat. Vagy mintha azt nézte volna, de nem nagyon durva nyomok, szóval nem vagyok biztos benne, hogy észrevette-e.
Viszont semmit sem szólt rájuk.
Kéne vele erről beszélnem, vagy hagyjam, ha ő nem hozta fel? Én nem nagyon szeretnék beszélni róla főleg, ha le sem esett neki, mik azok.
miért vannak vágásnyomok a lábadon? mondjuk van tippem...
ha beszélni akar róla, beszéljetek, ha nem akkor ne. gondolom azt hiszi, hogy valami véletlen megvágott.
"öcsém játszott a gereblyével", "a macska megvadult", "pár faág megvágott elég szépen régebben", "nem volt elég durva néha az exem, ezért drótkefével simogatta a combom".
ennyire nem nehéz valami hülye indokot kitalálni.
Kedves 10. hozzászóló: azt a kérdést nem én írtam ki, de valóban onnan jött az ötlet, hogy én is megkérdezzem a bajomat.
Ha nem tetszik, nem kell olvasgatni.
Ha nem kérdi, és már úgyis vége... akkor ne tukmáld.
Ha kérdi, mondd el őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!