Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak ha a barátom "féltékennyé tesz"?
A kussolás remek képességét próbáld elsajátítani.
A későbbiekben pedig dolgoznod kéne az önbizalmadon.
A féltékenykedés megöli a kapcsolatot. Én mindig értelmes szeretet alapú kapcsolatot feltételezek. Így fel se merül benenm, h a barátod mások után kóslat.
A féltékenységre egyszerű a képlet. LOGIKA
Ha tőled midnent megkap és nincs hiánya, mi értelme lenne máshova mennie? Ha van hiány meg kell beszélni a dolgot.
Ha mindezek ellenére félre menne, akkor pusztán egy idióta és nincs is miért bánkódnod utána.
Én dobnám.
Ha velem jár, akkor ne másra csorgassa a nyálát, ne másról áradozzon, hogy mennyire tetszik neki.
Ha meg igen, akkor szabad a pálya, menjen Isten hírével.
Ha meg csak taktikázik? Akkor is mehet Isten hírével, nekem egy kapcsolatban alapvető az őszinteség.
Tény, hogy a túlzásba vitt féltékenykedéssel bárkit el tudsz riasztani magad mellől.
Az viszont szintén tény, ha egyfolytában más nőkről beszél.
Hogy kell ezt elképzelni? Mert ha azon akadsz ki, hogy pl. elmondja, hogy a filmben szereplő Penelopé Cruz milyen jó nő, akkor ez már részedről túlzás, alaptalan féltékenység.
De ha a szomszéd Marikára mondja, hogy tetszik neki, akkor ő az, aki messzire megy.
A srácnak meg kéne tanulnia hallgatni. Barátnőnek/feleségnek nem mesélgetünk arról, hogy ki tetszik és ki nem, és nem emlegetjük fel az exeket.
Nem kell a műsor senkinek sem.
illik tolerálni a másik érzéseit ezügyben. Ez ugyanolyan dolog, hogy barátnő mellett nem lógatjuk kocsányon a szemünket egy popsira, mert gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!