Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagáljak ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáljak ha a barátom "féltékennyé tesz"?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám azt elérni, hogy ha elmondja hogy tetszik neki valaki, vagy eszébe jutott valami volt nője, vagy ilyesmi akkor ne lássa hogy szétvet az ideg? Ne oltsatok légyszi, inkább segítséget kérek. Féltékeny vagyok nagyon, de tudom hogy ez a dolog csak úgy múlhat el ha nem borulok ki minden alkalommal.
2015. febr. 3. 14:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A kussolás remek képességét próbáld elsajátítani.

A későbbiekben pedig dolgoznod kéne az önbizalmadon.

2015. febr. 3. 14:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Tehát ilyenkor maradjak csendben? Ne reagáljak?
2015. febr. 3. 14:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem normális hogy ilyeneket mond.Inkább azon gondolkozz el van-e értelme ennek a párkapcsolatnak.Ha állandóan tetszik neki valaki,menjen azokhoz.
2015. febr. 3. 14:50
 4/12 A kérdező kommentje:
De abban lehet valami, hogy a féltékenykedéseim miatt már tényleg mindenkit vonzóbbnak tart mint engem, nem?
2015. febr. 3. 14:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A féltékenykedés megöli a kapcsolatot. Én mindig értelmes szeretet alapú kapcsolatot feltételezek. Így fel se merül benenm, h a barátod mások után kóslat.

A féltékenységre egyszerű a képlet. LOGIKA

Ha tőled midnent megkap és nincs hiánya, mi értelme lenne máshova mennie? Ha van hiány meg kell beszélni a dolgot.

Ha mindezek ellenére félre menne, akkor pusztán egy idióta és nincs is miért bánkódnod utána.

2015. febr. 3. 14:55
 6/12 Lilikécske ***** válasza:
67%

Én dobnám.

Ha velem jár, akkor ne másra csorgassa a nyálát, ne másról áradozzon, hogy mennyire tetszik neki.

Ha meg igen, akkor szabad a pálya, menjen Isten hírével.

Ha meg csak taktikázik? Akkor is mehet Isten hírével, nekem egy kapcsolatban alapvető az őszinteség.

2015. febr. 3. 14:56
 7/12 anonim ***** válasza:

Tény, hogy a túlzásba vitt féltékenykedéssel bárkit el tudsz riasztani magad mellől.

Az viszont szintén tény, ha egyfolytában más nőkről beszél.

Hogy kell ezt elképzelni? Mert ha azon akadsz ki, hogy pl. elmondja, hogy a filmben szereplő Penelopé Cruz milyen jó nő, akkor ez már részedről túlzás, alaptalan féltékenység.

De ha a szomszéd Marikára mondja, hogy tetszik neki, akkor ő az, aki messzire megy.

2015. febr. 3. 14:58
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Allj rajta bosszut, es csald meg. Ha gondolod, segitek szivesen. ;) 30F
2015. febr. 3. 14:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Messzire megy azzal ha elmondja hogy "a szomszéd Marika tetszik neki"? Mert ilyesmi sokszor volt, de erre az volt a válasza hogy neki miért ne tetszhetne más nő is? Nem megy sehova.
2015. febr. 3. 15:08
 10/12 anonim ***** válasza:

A srácnak meg kéne tanulnia hallgatni. Barátnőnek/feleségnek nem mesélgetünk arról, hogy ki tetszik és ki nem, és nem emlegetjük fel az exeket.

Nem kell a műsor senkinek sem.

illik tolerálni a másik érzéseit ezügyben. Ez ugyanolyan dolog, hogy barátnő mellett nem lógatjuk kocsányon a szemünket egy popsira, mert gáz.

2015. febr. 3. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!